newbeta.ant1news.gr Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα, πέρασε με κόκκινο και χτύπησε αστυνομικούς | Κοινωνία | ANT1News

Κοινωνία

Σήμερα 12:08

Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα, πέρασε με κόκκινο και χτύπησε αστυνομικούς

Ο 30χρονος δράστης, κατάφερε… να κάνει συνολικά 18 παραβάσεις, μέσα λίγα λεπτά.

Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα, πέρασε με κόκκινο και χτύπησε αστυνομικούς
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στους δρόμους της ανατολικής Θεσσαλονίκης, με έναν 30χρονο να οδηγεί επικίνδυνα και τελικά να προκαλεί τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 30χρονος εντοπίστηκε χθες το βράδυ να κινείται με δίκυκλο οδηγώντας επικίνδυνα, αντίθετα σε ρεύματα κυκλοφορίας οδών της ανατολικής Θεσσαλονίκης και μονόδρομο, ενώ παραβίασε συστηματικά, διαδοχικά και πολλαπλά ερυθρούς σηματοδότες, με αποτέλεσμα την πρόκληση τροχαίου ατυχήματος υλικών ζημιών. Κατά πληροφορίες, ο άνδρας προσέκρουσε με τη μηχανή σε οχήματα.

Κατά τη σύλληψή του, σύμφωνα με το thestival, έκανε χρήση βίας κατά των αστυνομικών. Σε βάρος του 30χρονου βεβαιώθηκαν συνολικά δεκαοκτώ παραβάσεις που επισύρουν χρηματικά πρόστιμα 18.590 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο δυστύχημα στους Αγίους Αναργύρους

Το Ιράν θέτει όρους για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ

Τουλάχιστον 469 οι νεκροί στην κατολίσθηση στο Νεπάλ

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)