Πολιτισμός

12 Ιουνίου 2024 14:30 Τελευταία ενημέρωση : 12 Ιουνίου 2024 20:50

Κηδεία Στυλιανοπούλου: Συγκίνηση και νοσταλγία στο “τελευταίο αντίο” (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

"Αντίο Δεσποινάκι", ψυθίρισαν συγγενείς, γνωστοί και φίλοι που εκτίμησαν το ταλέντο και την πηγαία και καλόκαρδη προσωπικότητα της δημοφιλούς ηθοποιού.

Κηδεία Στυλιανοπούλου: Συγκίνηση και νοσταλγία στο “τελευταίο αντίο” (εικόνες)
-

Η κηδεία της δημοφιλούς ηθοποιού Δέσποινας Στυλιανοπούλου τελέστηκε σήμερα, Τετάρτη 12.06 από το Ναό Αγίων Θεοδώρων του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών στο Μετς, όπου συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι που την αγάπησαν, κατέφτασαν για να την αποχαιρετίσουν.

Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 91 ετών, μετά από προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετώπιζε τους προηγούμενους μήνες.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που παραβρέθηκαν στην κηδεία της αείμνηστης ηθοποιού ήταν η ανιψιά της Άννα, ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας, η επικεφαλής του ιδρύματος “Το σπίτι του ηθοποιού” Άννα Φόνσου, οι ηθοποιοί Μάκης Δελαπόρτας, Μαρία Ιωαννίδου, Κώστας Μαρτάκης, Δέσποινα Τσολάκη, Κώστας Βενετσάνος και πολλοί άλλοι. Συλλυπητήρικο στεφάνι απέστειλε η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Η ηθοποιός είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Συμπρωταγωνίστησε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στις ταινίες «Η Αλίκη στο Ναυτικό», «Αχ αυτή η γυναίκα μου», «Το κορίτσι του Λούνα Παρκ» και «Το πιο λαμπρό αστέρι». Έπαιξε εξάλλου σε δεκάδες ακόμη ταινίες όπως «Κορόιδο γαμπρέ», «Ο εξυπνάκιας», «Ο γεροντοκόρος», «Πατέρα κάτσε φρόνιμα», «Δημήτρη μου Δημήτρη μου», «Η θυρωρίνα», «Καπετάν φάντης μπαστούνι», «Ένας μάγκας στα σαλόνια», «Η ταξιτζού» κά.

Κηδεία Στυλιανοπούλου

Κηδεία Στυλιανοπούλου

Κηδεία Στυλιανοπούλου

Κηδεία Στυλιανοπούλου

Ειδήσεις σήμερα: 

Αμοργός: Συναγερμός για την εξαφάνιση Αμερικανού τουρίστα

Γεραπετρίτης: Η Κυβέρνηση πρέπει να συνδεθεί και πάλι με την κοινωνία

Πατήσια: Φωτιά σε διαμέρισμα – γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ