Celebrity
Έλενα Χριστοπούλου: "Έχουμε σκεφτεί αν κάποιος τραγουδιστής πέσει από μπαλκόνι μετά από τόση λάσπη;"

Άκουσε το άρθρο
Οι παρουσιάστριες του «Real View», σχολίασαν την Τρίτη 16/12 το ανθρώπινο κόστος που μπορεί να έχει ο τρόπος με τον οποίο τα μέσα στοχοποιούν τον τραγουδιστή που ενδέχεται να δεχτεί καταγγελίες από δύο άτομα για ασέλγεια.
«Το σενάριο σαλεύει, ξεφεύγει, το σενάριο είναι δυστοπικό. Φοβάμαι να ψηφίζω», ανέφερε αρχικά η Σοφία Μουτίδου.
«Μου φαίνεται άστοχο και άτυχες. Αντί να επικεντρωνόμαστε στο τι έχει συμβεί, μιλάμε για μια πάρα πολύ σοβαρή καταγγελία, για το αν ανοίγει ένα νέο MeToo, και το αντιμετωπίζουμε σαν αμπεμπαμπλόμ. Είναι φοβερό», συμπλήρωσε η Δάφνη Καραβοκύρη.
Η Έλενα Χριστοπούλου από την πλευρά της, η Έλενα Χριστοπούλου τόνισε: «Οι άνθρωποι που λένε τα ονόματά τους ή γράφονται στα social media ή υπονοούνται, έχουμε σκεφτεί πως μπορούν να είναι στα σπίτια τους αυτή τη στιγμή και αν κανένας πέσει από κανένα μπαλκόνι κάποια στιγμή επειδή δεν αντέχει όλη αυτή τη λάσπη; Το έχουμε σκεφτεί; Συζητάμε για τα social media, αλλά τα λέμε αυτά στην τηλεόραση. Είναι σαν μια αντίστροφη μέτρηση: σήμερα, αύριο».
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

