newbeta.ant1news.gr Νίκος Πολυδερόπουλος: "Με βλέπω χαζομπαμπά! Θα είμαι μέσα στον τοκετό" - Η απάντηση για το φύλο του μωρού | Celebrity | LIFESTYLE - SHOWBIZ

Celebrity

Σήμερα 11:59

Νίκος Πολυδερόπουλος: "Με βλέπω χαζομπαμπά! Θα είμαι μέσα στον τοκετό" - Η απάντηση για το φύλο του μωρού

Νίκος Πολυδερόπουλος: "Με βλέπω χαζομπαμπά! Θα είμαι μέσα στον τοκετό" - Η απάντηση για το φύλο του μωρού
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και στους δημοσιογράφους έκανε ο Νίκος Πολυδερόπουλος με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Νίκος Πολυδερόπουλος σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, καθώς η σύντροφός του, Βαλασία Συμιακού, είναι έγκυος.

«Η σύζυγος ήταν πάρα πολύ κουρασμένη και δεν ήρθε. Έχει έρθει άλλες φορές να δει την παράσταση», είπε για την απουσία της αγαπημένης του από τη θεατρική του πρεμιέρα.

Για τα συναισθήματά του λίγο πριν γίνει πατέρας, ο Νίκος Πολυδερόπουλος είπε: «Το βιώνω πολύ ωραία, πολύ προσεχτικά, ψάχνοντας…Έχω μπει στη διαδικασία για τα μωρουδιακά ρούχα και την κούνια και όλα…».

«Θα είμαι αυστηρός όσο πρέπει με το παιδάκι αλλά για χαζομπαμπά με βλέπω. Το φύλο του μωρού δεν το λέμε ακόμα. Στον τοκετό θα είμαι μέσα. Εκεί θα υπάρχει άγχος σίγουρα», ανέφερε στη συνέχεια ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή "Happy Day". 

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)