Celebrity
Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Κατερίνα Καινούργιου: "Από τα βάθη της καρδιάς μου σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη"

Άκουσε το άρθρο
Τις ευχές του στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, έστειλε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην έναρξη του «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας 10 Νοεμβρίου.
Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ANT1 θυμήθηκε το ξεκίνημά της Κατερίνας Καινούργιου στην τηλεόραση και την περίοδο που οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Mega.
«Να ευχηθώ στο Κατερινάκι, στην Κατερίνα την Καινούργιου, που ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος. Κατερίνα μου, από τα βάθη της καρδιάς μου σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη.
Καλή λευτεριά, όταν θα έρθει εκείνη η ώρα και να είσαι ευτυχισμένη μαζί με τον άνδρα σου.
Φανταστείτε ότι η Κατερίνα κάποια στιγμή ήρθε στο πρωινό στο Mega 18-19 χρονών και έτσι νιώθω ότι είναι ένα παιδί που μεγάλωσε με την ιστορία της τηλεόρασης δίπλα μας.
Έχει κάνει μια υπέροχη καριέρα που της αξίζει», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

