newbeta.ant1news.gr Κατερίνα Καινούργιου - Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση 11 χρόνια μετά το τέλος του "Δέστε τους" | Celebrity | LIFESTYLE - SHOWBIZ

Celebrity

Σήμερα 13:20

Κατερίνα Καινούργιου - Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση 11 χρόνια μετά το τέλος του "Δέστε τους"

Κατερίνα Καινούργιου - Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση 11 χρόνια μετά το τέλος του "Δέστε τους"
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Τη Μαρία Ηλιάκη είχε καλεσμένη η Κατερίνα Καινούργιου στην «Super Κατερίνα» την Τετάρτη 5 Απριλίου.

Οι δύο τους συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά, 11 χρόνια μετά το τέλος του «Δέστε τους» στον Alpha.

«Είναι από τις ημέρες που ανυπομονώ πολύ για τον καλεσμένο μας σήμερα. Η σχέση μας έχει περάσει από σαράντα κύματα, αλλά όταν υπάρχουν στιγμές που δένουν δύο ανθρώπους, δεν χάνονται ποτέ ο ένας από τη ζωή του άλλου και ειδικά στα χαρμόσυνα γεγονότα. Χαίρομαι πολύ γιατί μετά από πολλά χρόνια θα βρεθούμε ξανά τηλεοπτικά και θα υποδεχτώ τη Μαρία Ηλιάκη», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Θα τρελαθώ, συγκινούμαι σήμερα. Χαίρομαι πολύ που σε βλέπω. Είναι και η πανσέληνος σήμερα και είμαι ευσυγκίνητη», απάντησε η Μαρία Ηλιάκη.

«Πώς με βλέπεις; Στρουμπούλεψα», ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου και η Μαρία Ηλιάκη της απάντησε κάνοντας χιούμορ: «Ψήλωσες».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)