newbeta.ant1news.gr Θοδωρής Αθερίδης για Σαββόπουλο: "Χθες γύρισα στο σπίτι και με πιάσανε τα κλάματα, πήρα ηρεμιστικό για να κοιμηθώ" | Celebrity | LIFESTYLE - SHOWBIZ

Celebrity

22/10/2025 12:29

Θοδωρής Αθερίδης για Σαββόπουλο: "Χθες γύρισα στο σπίτι και με πιάσανε τα κλάματα, πήρα ηρεμιστικό για να κοιμηθώ"

Θοδωρής Αθερίδης για Σαββόπουλο: "Χθες γύρισα στο σπίτι και με πιάσανε τα κλάματα, πήρα ηρεμιστικό για να κοιμηθώ"
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Ο Θοδωρής Αθεριδης μίλησε για την απώλεια του Διονύση Σαββόπουλου στο Buongiorno, συγκλονίζοντας με τα όσα είπε για τον ερμηνευτή.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο κορυφαίος τραγουδοποιός έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης 21 Οκτωβρίου, σε ηλικία 81 ετών, ύστερα από ανακοπή, ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο.

«Ήταν ένας άνθρωπος ερήμην του που άνοιξε όλη μου τη ζωή. Ήταν ένας οδηγός για μένα, γιατί θυμάμαι τον εαυτό μου στη εφηβεία μου ότι ήμουν ένα πονηρό παιδί, ευέλικτο, προσαρμοστικό, πλακωνόμουν στο ξύλο και ξαφνικά σιγά σιγά από τον Σαββόπουλο κατάλαβα ότι ποίηση δεν είναι ένα αστικό τοπίο με όμορφες θάλασσες, αστέρια, αλλά κατοικεί παντού. Μου άλλαξε όλη μου τη ζωή. Ευτυχώς πρόλαβα να του το πω το 2000, τότε τον γνώρισα», ανέφερε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Και πρόσθεσε: «Χθες γύρισα στο σπίτι και με πιάσανε τα κλάματα. Πήρα ηρεμιστικό για να κοιμηθώ και να πάω στη δουλειά μου. Ο Διονύσης Σαββόπουλος ήταν φάρος στη ζωή μου. Πέρυσι μας κάλεσε και φάγαμε με τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τη Σμαράγδα, μας έκανε το τραπέζι σε ένα σπίτι που του είχε παραχωρήσει ένας φίλος του στην Αίγινα και τα είπαμε, χαρήκαμε… Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Περισσότερο για μένα και λιγότερο γι΄ αυτόν γιατί δεν ήθελε να πεθάνει ο Διονύσης. Είχα φτάσει 80-81 και έλεγε ότι δεν θέλω αυτό το πανηγύρι να το χάσω. Μα έχουνε μείνει λίγοι πια… Δεν ξέρω».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)