newbeta.ant1news.gr Γιώργος Παπαδάκης: Εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του "Καλημέρα Ελλάδα" - "Σήμερα ξύπνησα στις 2:30 το πρωί" | Celebrity | LIFESTYLE - SHOWBIZ

Celebrity

Σήμερα 08:18

Γιώργος Παπαδάκης: Εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του "Καλημέρα Ελλάδα" - "Σήμερα ξύπνησα στις 2:30 το πρωί"

Γιώργος Παπαδάκης: Εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του "Καλημέρα Ελλάδα" - "Σήμερα ξύπνησα στις 2:30 το πρωί"
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Το "Καλημέρα Ελλάδα" επέστρεψε ανανεωμένο το πρωί της Δευτέρας 15 Σεπτεμβρίου με τους Παναγιώτη Στάθη και Άννα Λιβαθυνού να λένε στο τηλεοπτικό κοινό την πρώτη καλημέρα.

Λίγη ώρα ωστόσο μετά την έναρξη της εκπομπής του ΑΝΤ1, τους τηλεθεατές περίμενε μια μεγάλη έκπληξη, αφού ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε την εμφάνισή του μέσω ζωντανής σύνδεσης.

Διαβάστε επίσης: Καλημέρα Ελλάδα: Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού έκαναν πρεμιέρα

"Καλημέρα παιδιά, καλημέρα Ελλάδα! Είστε καταπληκτικοί, τα πάτε μια χαρά. Περίμενα να ξεκινήσει η εκπομπή. Σας εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να συνεχίσετε έτσι, με αυτόν τον ενθουσιασμό, να πάτε πάρα πολύ καλά και να αποδείξετε ότι η συνέχεια είναι πολύ καλύτερη. Γιατί η συνέχεια είστε εσείς.

Είναι η πρώτη φορά που έχω τρακ σε αυτή την εκπομπή. Όχι γιατί εγώ λείπω, αλλά γιατί είστε εσείς και έχω την ίδια αγωνία μαζί σας. Σήμερα ξύπνησα την ώρα που ξύπναγα και όταν ερχόμουν στο στούντιο. Γύρω στις 2:30 το πρωί. Μπήκα κανονικά και είδα τα θέματα" είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παπαδάκης.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)