Celebrity
05/09/2025 22:27
Λάμπρος Κωνσταντάρας: Στο εξωτερικό μετά τον θάνατο του πατέρα του - "Λένε οτι ένα ταξίδι με φίλους καρδιάς, τα θεραπεύει όλα"

Άκουσε το άρθρο
Σε προγραμματισμένο ταξίδι στην Νέα Υόρκη βρίσκεται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, δώδεκα ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του, Δημήτρη.
Ο παρουσιαστής, λίγο πριν από την πρεμιέρα του στο Open Tv, βρέθηκε στις ΗΠΑ με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Θέμη Γεωργαντά.
Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας γράφει: «Λένε οτι ένα ταξίδι με φίλους καρδιάς, τα θεραπεύει όλα.
Το επιβεβαιώνω αν και όλη την ώρα η σκέψη μου είναι στην Αθήνα, ξέρω οτι η μητέρα μου χαίρεται που περνάω καλά και ξεχνιέται -στιγμιαία- με τα βίντεο που της στέλνω».
Δείτε την ανάρτησή του:
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!View this post on Instagram
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)