Celebrity
04/09/2025 23:55
Λάκης Γαβαλάς: Αποχαιρετά τον Τζόρτζιο Αρμάνι - "Συλλυπητήρια για τον καλύτερο εκπρόσωπο της μόδας"

Άκουσε το άρθρο
Ο θάνατος του Τζόρτζιο Αρμάνι έχει σκορπίσει βαθιά θλίψη στον χώρο της παγκόσμιας μόδας.
Ο θρυλικός σχεδιαστής που επηρέασε όσο λίγοι την αισθητική και τις τάσεις των τελευταίων δεκαετιών, έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του μια τεράστια κληρονομιά.
Πολλές προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας, της τέχνης και του θεάματος έσπευσαν να τιμήσουν τη μνήμη του, αναρτώντας φωτογραφίες και συγκινητικά μηνύματα στα social media.
Ανάμεσά τους και ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε: «Συλλυπητήρια για τον καλύτερο εκπρόσωπο της μόδας. Του αιώνα μας. Adio Giorgio Armani».
Δείτε επίσης - Τζόρτζιο Αρμάνι: Συγκινεί το "αντίο" της Τζένης Μπαλατσινού
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)