Κόσμος

Σήμερα18:41

ΗΠΑ: 6χρονος πήγε στο σχολείο με όπλο

Διάβασέ μου το...

Παραλίγο νέα τραγωδία σε σχολείο των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου οι ένοπλες επιθέσεις νέων σε σχολεία είναι πάρα πολλές τελευταία.

ΗΠΑ: 6χρονος πήγε στο σχολείο με όπλο
-

Παραλίγο νέα τραγωδία σε σχολείο των ΗΠΑ, όταν ένας 6χρονος μαθητής από τη Βιρτζίνια πήρε μαζί του στην τάξη ένα γεμάτο περίστροφο. Το περιστατικό συνέβη στο «Orange Elementary School» και έγινε γνωστό από το γραφείο του σερίφη της πόλης, όπως ανέφερε το Associated Press.

Με το που έγινε αντιληπτό το περιστατικό, το σχολείο τέθηκε σε ασφαλή σχολική λειτουργία. Το όπλο βρισκόταν μέσα στην τσάντα του παιδιού και το εντόπισαν ένας υπάλληλος μαζί με τον διευθυντή του σχολείου μετά από μαρτυρίες συμμαθητών του.

Οι ανακριτές ανακοίνωσαν αργότερα το απόγευμα ότι ο 6χρονος μαθητής έφερε το όπλο στο σχολείο, κανείς δεν τραυματίστηκε και δεν υπήρξαν απειλές.

Το γραφείο του σερίφη συνεχίζει τις έρευνες, ωστόσο δεν έχουν γίνει συλλήψεις μέχρι στιγμής για την υπόθεση: «Η ασφάλεια και η ασφάλεια των μαθητών και του προσωπικού του σχολείου μας παραμένουν η κορυφαία προτεραιότητά μας», ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Από την πλευρά του ο Έφορος των Δημόσιων Σχολείων της πόλης, προχώρησε σε μία δήλωση: «Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε και να εκτιμήσουμε τα γρήγορα, επαγγελματικά και διεξοδικά βήματα που έγιναν από τα μέλη του προσωπικού και τους διαχειριστές του σχολείου. Η επιμέλειά τους απέτρεψε την κλιμάκωση της κατάστασης».

Παρόμοιες καταστάσεις έχουν προκύψει σε ολόκληρη τη χώρα τον περασμένο χρόνο, συμπεριλαμβανομένου ενός πυροβολισμού στις 4 Σεπτεμβρίου στη Τζώρτζια, όπου ένας μαθητής σκότωσε τέσσερις στο Λύκειο «Apalachee».

Ειδήσεις σήμερα:

Γεωργιάδης: Κανένα φάρμακο χωρίς εξετάσεις που να δικαιολογούν την συνταγογράφηση

Φωτιά στην Motor Oil: Αποκλειστική μαρτυρία τραυματία στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Χεζμπολάχ: Οι βομβητές που σκόρπισαν τον θάνατο κατασκευάστηκαν στην Βουδαπέστη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ