Κόσμος

11 Ιουνίου 2024 21:20 Τελευταία ενημέρωση : 11 Ιουνίου 2024 21:23

Γυναικοκτονία - Ιταλία: Ο δράστης πήγε στο τμήμα με το πτώμα της συζύγου του στο πορτ μπαγκάζ

Διάβασέ μου το...

Άλλη μία φρικιαστική υπόθεση γυναικοκτονίας ήρθε στο "φως". Πώς δολοφόνησε ο δράστης την πρώην σύντροφό του και με ποιο μακάβριο θεάμα ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί

Γυναικοκτονία - Ιταλία: Ο δράστης πήγε στο τμήμα με το πτώμα της συζύγου του στο πορτ μπαγκάζ
-

Νέα γυναικοκτονία διαπράχθηκε στην Ιταλία, στην περιοχή της πολης Μόντενα. Ένας σαρανταοκτάχρονος παρουσιάσθηκε σε τμήμα των καραμπινιέρων, όπου και ομολόγησε ότι δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του. Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε στο πορτ μπαγκάζ του φορτηγού του δράστη, το οποίο ήταν παρκαρισμένο έξω απο το τμήμα.

Ο γυναικοκτόνος, ο οποίος ονομάζεται Αντρέα Παλτρινιέρι, είχε στραγγαλίσει την ατυχή γυναικα με ηλεκτρικό καλώδιο και είχε καλύψει το πρόσωπό της με πλαστική σάκουλα.

Το θύμα ήταν σαράντα ετών, λεγόταν Άννα Σβιριντένκο και ήταν ιταλορωσικής καταγωγής. Εργαζόταν στη Μόντενα ως ακτινολόγος. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία των ερευνών, ο Παλτρινιέρι δεν δεχόταν ότι τα δύο ανήλικα παιδιά θα μπορούσαν να ανατεθούν στην αποκλειστική επιμέλεια της γυναίκας.

Αναμένεται να αποφασιστεί από τους αρμόδιους δικαστικούς, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, αν ο δράστης θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Ακίρα Έντο: Πέθανε ο βιοχημικός που ανακάλυψε τις στατίνες

Καύσωνας - ΑΠΘ: Φοιτητής λιποθύμησε την ώρα των εξετάσεων

Πάτρα: Ζήτησαν 175000 ευρώ από ηλικιωμένη “για να σωθεί η κόρη της” και εκείνη....

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ