newbeta.ant1news.gr Επίθεση στο Σίδνεϊ: Ο Τραμπ ζήτησε από τον κόσμο να "πάρει τα όπλα" ενάντια στην ισλαμιστική τρομοκρατία | Κόσμος | ANT1News

Κόσμος

Σήμερα 08:34

Επίθεση στο Σίδνεϊ: Ο Τραμπ ζήτησε από τον κόσμο να "πάρει τα όπλα" ενάντια στην ισλαμιστική τρομοκρατία

«Όλες οι χώρες πρέπει να ενωθούν εναντίον των δυνάμεων του κακού της ισλαμιστικής τρομοκρατίας», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στον Λευκό Οίκο επ’ ευκαιρία της Χάνουκα.

Επίθεση στο Σίδνεϊ: Ο Τραμπ ζήτησε από τον κόσμο να "πάρει τα όπλα" ενάντια στην ισλαμιστική τρομοκρατία
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Ο Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε χθες Τρίτη τον κόσμο ολόκληρο να διεξαγάγει αγώνα εναντίον των «δυνάμεων του κακού της ισλαμιστικής τρομοκρατίας» μετά την επίθεση σε παραλία στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας το σαββατοκύριακο με τουλάχιστον 15 νεκρούς και 42 τραυματίες κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης για την εβραϊκή γιορτή Χάνουκα.

«Όλες οι χώρες πρέπει να ενωθούν εναντίον των δυνάμεων του κακού της ισλαμιστικής τρομοκρατίας» και «αυτό κάνουμε», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στον Λευκό Οίκο επ’ ευκαιρία της Χάνουκα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα: 

Στάση εργασίας στα λεωφορεία - Οι ώρες λειτουργίας

Λευκάδα: Άνδρας κατάπιε ναρκωτικά, για να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο και πνίγηκε

UEFA Conference League: AEK – Κραϊόβα την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στις 22:00 στον ΑΝΤ1

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)