newbeta.ant1news.gr Η Σλοβενία απαγόρευσε στον Νετανιάχου την είσοδο στη χώρα | Κόσμος | ANT1News

Κόσμος

Σήμερα 20:10

Η Σλοβενία απαγόρευσε στον Νετανιάχου την είσοδο στη χώρα

Τον Ιούλιο είχε επιβάλλει απαγόρευση εισόδου στη χώρα και σε δύο ακροδεξιούς υπουργούς, μέλη του ισραηλινού υπουργικού συμβουλίου.

Η Σλοβενία απαγόρευσε στον Νετανιάχου την είσοδο στη χώρα
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Η Σλοβενία απαγόρευσε σήμερα την είσοδο στο έδαφός της του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, μια κίνηση που ακολουθεί μια απαγόρευση εισόδου στη χώρα δύο ακροδεξιών υπουργών, μελών του ισραηλινού υπουργικού συμβουλίου τον Ιούλιο, σύμφωνα με κυβερνητική ανακοίνωση.

Η Σλοβενία, που είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναγνώρισε το περασμένο έτος παλαιστινιακό κράτος, επέβαλε εμπάργκο όπλων στο Ισραήλ τον Αύγουστο και εισήγαγε απαγόρευση εισαγωγής αγαθών που παράγονται σε κατεχόμενα από το Ισραήλ παλαιστινιακά εδάφη.

Ειδήσεις σήμερα:

Σαρκοζί για την καταδίκη του: Είμαι αθώος

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 47χρονος που διατηρούσε "σούπερ μάρκετ" ναρκωτικών (εικόνες)

Επιβάτης γρονθοκόπησε οδηγό νυχτερινής λεωφορειακής γραμμής

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)