newbeta.ant1news.gr Χωρίς Οσμάν και Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός με Κολοσσό | Αθλητικά | ANT1News

Αθλητικά

Σήμερα 16:10

Χωρίς Οσμάν και Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός με Κολοσσό

Ο Εργκίν Αταμάν, επέλεξε να αφήσει εκτός δωδεκάδας τους δύο παίκτες, προκειμένου να ξεκουραστούν.

Χωρίς Οσμάν και Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός με Κολοσσό
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Χωρίς τους Τσεντί Οσμάν και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στη σημερινή (19/10, 16:00) αναμέτρηση με τον Κολοσσό στη Ρόδο, με την οποία «πέφτει η αυλαία» της 3ης αγωνιστικής στην Greek Basketball League.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν, επέλεξε να αφήσει εκτός δωδεκάδας τους δύο παίκτες, προκειμένου να ξεκουραστούν, καθώς μάλιστα οι «πράσινοι» προέρχονται από διπλή αγωνιστική υποχρέωση στη Euroleague.

Έτσι, την εξάδα των ξένων του Παναθηναϊκού για το ματς με τους «θαλασσί» συγκροτούν οι Κέντρικ Ναν, Τζέριαν Γκραντ, Ρισόν Χολμς, Μάριους Γκριγκόνις, Ομέρ Γιουρτσεβέν και Τι Τζέι Σορτς.

Ειδήσεις σήμερα:

Δήθεν ηλεκτρολόγοι εξαπατούσαν ηλικιωμένους, με λεία χιλιάδες ευρώ

Γάζα: Δύο ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα του θύλακα

Μυστρά: Στο νοσοκομείο άνδρας που προσπάθησε να ανάψει τζάκι ρίχνοντας βενζίνη


12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)