newbeta.ant1news.gr Η Τσέλσι κατηγορείται για 74 αδικήματα | Αθλητικά | ANT1News

Αθλητικά

11 Σεπτεμβρίου 2025 16:46 Τελευταία ενημέρωση : 11 Σεπτεμβρίου 2025 16:50

Η Τσέλσι κατηγορείται για 74 αδικήματα

Από την πλευρά τους, οι «Μπλε» απάντησαν γρήγορα μέσω ανακοίνωσης παίζοντας το χαρτί της διαφάνειας

Η Τσέλσι κατηγορείται για 74 αδικήματα
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Η Τσέλσι κατηγορήθηκε σήμερα (11/9) από την FA (Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) για 74 αδικήματα, που εκτείνονται από το 2009 έως το 2022.

Η ομάδα του Τοντ Μπόιλι στοχοποιείται για πιθανές παραβιάσεις που σχετίζονται με ορισμένες μεταγραφές, με επιπτώσεις για τους ατζέντηδες και τους μεσάζοντες.

Από την πλευρά τους, οι «Μπλε» απάντησαν γρήγορα μέσω ανακοίνωσης παίζοντας το χαρτί της διαφάνειας:

«Κατά τη διάρκεια μιας διεξοδικής διαδικασίας δέουσας επιμέλειας που διεξήχθη πριν από την ολοκλήρωση της αγοράς, η ομάδα ιδιοκτησίας έλαβε γνώση πιθανώς ελλιπών οικονομικών αναφορών σχετικά με ιστορικές συναλλαγές και άλλες πιθανές παραβιάσεις των κανόνων της FA.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, η ομάδα ανέφερε αυτά τα θέματα σε όλες τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές, συμπεριλαμβανομένης της FA. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την FA για να ολοκληρώσουμε αυτό το θέμα το συντομότερο δυνατό».

Η Τσέλσι βρίσκεται στο στόχαστρο, αλλά προτιμά τη διαφάνεια από τον πανικό. Μια στρατηγική που θα μπορούσε να τη σώσει… ή τουλάχιστον να αποφύγει μια διοικητική κόκκινη κάρτα.


Ειδήσεις σήμερα:

Κύκλωμα Αρχαιοκαπηλίας: Στον ανακριτή οι 6 συλληφθέντες - Αναζητείται μπρούτζινο άγαλμα μεγάλης αξίας

Θανατηφόρο τροχαίο στα Μάλια: Βίντεο ντοκουμέντο από τη μοιραία σύγκρουση που σκότωσε την 23χρονη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Υποδεχόμαστε τη νέα σχολική χρονιά με 431 πλήρως ανακατασκευασμένα σχολεία


12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)