newbeta.ant1news.gr Παναθηναϊκός - Γκριγκόνις: «Να μιλήσουν οι πράξεις μου» | Αθλητικά | ANT1News

Αθλητικά

Σήμερα 17:34

Παναθηναϊκός - Γκριγκόνις: «Να μιλήσουν οι πράξεις μου»

Όσα δήλωσε ο Μάριους Γκριγκόνις για την επιστροφή του στις προπονήσεις.

Παναθηναϊκός - Γκριγκόνις: «Να μιλήσουν οι πράξεις μου»
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Στο "Club1908" μίλησε ο Μάριους Γκριγκόνις μετά την επιστροφή στις προπονήσεις κι αφού πέρυσι έμεινε εκτός με πρόβλημα στη μέση. «Μεγάλη μάχη, αυτό είναι σίγουρο,» είπε ο Λιθουανός για τη διαδικασία επιστροφής του και πρόσθεσε: «Θέλω να αφήσω τη δουλειά μου και τις πράξεις να μιλήσουν για μένα».

Αναλυτικά, ο 31χρονος Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ του Παναθηναϊκού επισήμανε: 

«Μεγάλη, μεγάλη “ μάχη”. Αυτό είναι σίγουρο. Βασικά θέλω να επιστρέψω στη ρουτίνα μου. Να παίξω παιχνίδια και να απολαύσω την ενέργεια από τον κόσμο και τους συμπαίκτες μου. Να κερδίσουμε κάποιους αγώνες και να τους απολαύσω. Όλα γύρω από αυτό. Η καριέρα είναι πολύ μικρή, οπότε κάθε χρόνο κάνεις ένα διάλειμμα και προσπαθείς να το ευχαριστηθείς περισσότερο».

Ο Γκριγκόνις πρόσθεσε: «Δεν είμαι καλός στο να στέλνω μηνύματα. Θέλω να αφήσω τη δουλειά μου και τις πράξεις να μιλήσουν για μένα, από να πω ευχαριστώ για την υποστήριξη όπως λένε όλοι. Καλύτερα να το κάνεις με πράξεις».

Ειδήσεις σήμερα: 

Βερολίνο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ανθρώπους – Αναφορές για τραυματίες

Reuters: Η Ευρωπαϊκή εισαγγελία έχει ξεκινήσει έρευνα για το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου

Πώς δρούσε το κύκλωμα λαθραίων καυσίμων που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ.

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)