Αθλητικά

18 Απριλίου 2025 22:36

Serie A: Στοπ στους βραδινούς αγώνες υψηλού κινδύνου

Πως τα επεισόδια στο ντέρμπι της «αιώνιας πόλης», μεταξύ Λάτσιο και Ρόμα, αλλάζει όλο τον προγραμματισμό του πρωταθλήματος.

Serie A: Στοπ στους βραδινούς αγώνες υψηλού κινδύνου
-

Άκουσε το άρθρο

Τα σοβαρά επεισόδια που σημάδεψαν το ντέρμπι της «αιώνιας πόλης», μεταξύ Λάτσιο και Ρόμα, την περασμένη Κυριακή, οδήγησαν το Υπουργείο Εσωτερικών της Ιταλίας στην απόφαση να μην επιτρέψει τη διεξαγωγή αγώνων υψηλού κινδύνου σε βραδινές ώρες, τουλάχιστον για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Κατά τη σεζόν 2025-26, δεν θα επιτρέπεται πλέον η έναρξη αγώνων υψηλού κινδύνου το βράδυ, όπως συνέβη με τον αγώνα μεταξύ Λάτσιο και Ρόμα», αναφέρε το Υπουργείο, σε δήλωσή του προς την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων ANSA, θα απαγορευτεί η παρουσία οπαδών της Λάτσιο και της Ρόμα στα τρία επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια των ομάδων τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Ελλάδα ανακήρυξε ΑΟΖ στο Ιόνιο μέχρι το Ακρωτήριο Ταίναρο

Χανιά: Ημίγυμνος άντρας μπούκαρε σε εκκλησία κι άδειασε το παγκάρι (εικόνες)

Τραγωδία στην Εγνατία: Στη φυλακή ο Ουκρανός οδηγός του φορτηγού

12345   8910
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)