Κοινωνία

Σήμερα18:18

Κίνηση - 28η Οκτωβρίου: Η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Πού εντοπίζονται τα περισσότερα προβλήματα και που υπάρχουν "ουρές" χιλιομέτρων από την επιστροφή των εκδρομέων της 28ης Οκτωβρίου.

Κίνηση - 28η Οκτωβρίου: Η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου (εικόνες)
-

Άρχισε η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου και στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας σχηματίζονται ήδη ουρές χιλιομέτρων.

Η κίνηση είναι ήδη μεγαλύτερη από ότι τις πρώτες μεσημεριανές ώρες και αναμένεται να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο το απόγευμα.

Τα προβλήματα, όπως ενημέρωσαν το ΑΠΕ-ΜΠΕ εκδρομείς που επιστρέφουν, εντοπίζονται κυρίως στο 208ο χιλιόμετρο περίπου στο ύψος των Θερμοπυλών, στο ρεύμα προς Αθήνα, όπου στενεύει ο δρόμος λόγω έργων ενώ παρατηρείται βραδυπορία και μεγάλη καθυστέρηση λόγω και της επιστροφής των εκδρομέων.

Ουρές 10 χιλιομέτρων στη Λαμία λόγω έργων

Πολύωρη ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς της επιστροφής που κατευθύνονται από Λαμία προς Αθήνα λόγω των έργων που εξελίσσονται στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών στο 198 km με την ανακατασκευή μια γέφυρας. Σε εκείνο το σημείο έχει γίνει μονοδρόμηση της ΠΑΘΕ με συνέπεια τα αυτοκίνητα να κινούνται σ΄ ένα ρεύμα κυκλοφορίας και οι δύο κατευθύνσεις. Ένας τεράστιος όγκος αυτοκινήτων που έχουν καλύψει όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας έχουν σχηματίσει μια ουρά που ξεπερνά τα 10 km κινούνται με βήμα σημειωτόν ενώ η μοναδική ανακούφιση είναι η εκτροπή της κυκλοφορίας από τους παράδρομους. Και εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα λόγω του όγκου των οχημάτων που θα πρέπει να κινούνται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας για 20 χιλιόμετρα από τη Λαμία μέχρι τον κόμβο του Μώλου. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και μετά το 208 km της ΠΑΘΕ στο ύψος της Ανθήλης οι οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι ακολουθώντας το ρεύμα προς Αθήνα. Μάλιστα πολλοί απ' αυτούς διαμαρτύρονται ότι δεν ενημερώθηκαν στα διόδια της Μαυρομαντήλας ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, δεν ενημερωθήκαν πριν φτάσουν στον κόμβο της Ανθήλης και χρειάστηκαν για να διανύσουν, με βήμα σημειωτόν, τα 10 χιλιόμετρα περισσότερο από 3 ώρες.

Κίνηση - Μποτιλιάρισμα - Εθνική Οδός

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι τις 3 το μεσημέρι δεν υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στην εθνική οδό ωστόσο από κει και μετά αυξήθηκε η κίνηση από τον Ε65, από το Καρπενήσι αλλά και από την εθνική οδό με κατεύθυνση την Αθήνα με συνέπεια αυτή τη στιγμή τα αυτοκίνητα να είναι σχεδόν ακινητοποιημένα.

Ειδήσεις σήμερα:

28η Οκτωβρίου: Ο 80χρονος μαθητής Γυμνασίου που παρέλασε ως σημαιοφόρος (βίντεο)

“Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν και θα έρθουν”: Το συγκινητικό μήνυμα του πιλότου του F16

Δηλητηρίαση στη Φλώρινα – ένοικος ξενοδοχείου: Βλέπαμε τον θάνατο να έρχεται… (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ