Κοινωνία

Χθες06:22 Τελευταία ενημέρωση : Χθες20:30

Χανιά: Μπούκαραν σε σχολείο και “χαράκωσαν” μαθητή

Διάβασέ μου το...

Ομάδα εξωσχολικών εισέβαλε σε ΕΠΑΛ και ακολούθησε συμπλοκή με μαθητές, ένας εκ των οποίων μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της πόλης.

Χανιά: Μπούκαραν σε σχολείο και “χαράκωσαν” μαθητή
-

Έρευνες διεξάγει η ΕΛ.ΑΣ. στα Χανιά για τον εντοπισμό των ατόμων που λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Δευτέρας, εισέβαλαν σε σχολείο και επιτέθηκαν σε μαθητές, τραυματίζοντας μάλιστα έναν από αυτούς με μαχαίρι στο πρόσωπο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην αυλή του εσπερινού ΕΠΑΛ (πρώην Δαίδαλος) στα Χανιά, όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητών του σχολείου, εξωσχολικοί μπήκαν στο προαύλιο και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον παρέας μαθητών.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες ακολούθησε συμπλοκή ανάμεσα στους μαθητές και τους εξωσχολικούς κατά τη διάρκεια της οποίας ένας εκ των τελευταίων έβγαλε μαχαίρι και «χαράκωσε» έναν 18χρονο μαθητή στο πρόσωπο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο νεαρός δράστης φαινόταν να είχε πρόθεση να απειλήσει τον μαθητή και ότι ενδεχομένως είχαν διαφορές.

Στο σχολείο επικράτησε αναστάτωση με τους υπόλοιπους μαθητές και καθηγητές να βγαίνουν στο προαύλιο και να προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Ο τραυματισμένος μαθητής μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο στο νοσοκομείο Χανίων για τις πρώτες βοήθειες, καθώς ο τραυματισμός του είναι ελαφρύς.

Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία

Η αστυνομία μετά τις καταθέσεις που έλαβε, ταυτοποίησε τα άτομα και οδηγήθηκε σε συλλήψεις τριών ανήλικων παιδιών που κατηγορούνται για το βίαιο περιστατικό.

Πιο συγκεκριμένα συνελήφθησαν δύο Έλληνες ανήλικοι ηλικιών 17 και 16 ετών και ένας Αιγύπτιος ανήλικος ηλικίας 17 ετών. Παράλληλα συνελήφθησαν δύο γονείς (ο ένας του ενός Έλληνα και άλλος του Αιγύπτιου) για παραμέληση εποπτείας των τέκνων τους.

Μάλιστα, οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζουν καθώς στο χτεσινό περιστατικό εμπλέκονται κι άλλα άτομα, συνεπώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις.

Οι συλληφθέντες κρατούνται και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Πηγή: creta24.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Μεξικό: Δεκάδες δολοφονίες στην μάχη της διαδοχής στο καρτέλ του Ελ Τσάπο

Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Τρίτη

Γάζα: Ο “πόλεμος φθοράς” της Χαμάς και οι ελπίδες για ανακωχή που λιγοστεύουν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ