Κοινωνία

Σήμερα20:08

Κόκο Γκοζλίν: Η Αμερικανίδα που έσωσε το γατάκι μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Η νεαρή τουρίστρια που έγινε viral όταν έσωσε ένα γατάκι από πνιγμό, ενώ έκανε διακοπές στην Ελλάδα, επέστρεψε στις ΗΠΑ και μίλησε στον ΑΝΤ1.

Κόκο Γκοζλίν: Η Αμερικανίδα που έσωσε το γατάκι μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)
-

Της Ίριδας Βίλλα

Viral στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχει γίνει το βίντεο από τη στιγμή που η νεαρή τουρίστρια αψηφώντας κάθε κίνδυνο, βουτάει στο λιμάνι του νησιού χωρίς δεύτερη σκέψη προκειμένου να σώσει από βέβαιο πνιγμό το μικρό γατάκι.  Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η Κόκο Γκόζλιν αναφέρει χαρακτηριστικά πως η μικρή Σπέτσι στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της.

«Ξαφνικά είδα κάτι στο νερό και σκέφτηκα ότι ήταν κάποιο ψάρι αλλά πήγα πιο κοντά και κατάλαβα ότι ήταν γάτα. Ήταν σαν να στριφογυρνούσε στο νερό και πνιγόταν . Εννοώ ότι ήταν φρικτό. Άρχισα να λέω "θεέ μου,  είναι μια γάτα που πνίγεται". Το ένστικτό μου, μου  έλεγε ότι δεν έχουμε χρόνο και ότι θα πεθάνει. Έτσι, έβγαλα τα παπούτσια μου και πήγα να την σώσω», είπε στον ΑΝΤ1 η Κοκό Γκοζλίν.

Η νεαρή τουρίστρια περιγράφει πως η απόφαση να γυρίσει πίσω στην Αμερική υιοθετώντας το γατάκι, ήταν μονόδρομος για την ίδια.

«Όταν πήγα στον κτηνίατρο την κρατούσα στην αγκαλιά μου με αυτόν τον τρόπο  και δεν ανταποκρινόταν. Δεν ξέραμε αν θα επιζούσε. Ξαφνικά άρχισε να κλαίει. Ήταν η στιγμή που  ένιωσα κάτι και κοίταξα αμέσως  τον φίλο μου και του είπα "Έχουμε μια γάτα τώρα". Μην ψωνίζετε, υιοθετήστε, κυρίως θα σας ανταποδώσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Είναι μικροσκοπική αλλά έχει τόση πολλή αγάπη».

Μέσα από την δημιουργία λογαριασμού στο Instagram,  η νεαρή τουρίστρια μοιράζεται την ιστορία της μικρής Σπέτσι  που κατάφερε να γίνει viral, αφού  μέσα  σε λίγες ημέρες μετράει  ήδη 29 χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους.

Ειδήσεις σήμερα:

Παπαδιά “τσάκωσε” ιερέα σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής!

Απάτη: Παρήγγειλε άρτους για μοναστήρι και... άδειασε τον λογαριασμό της φουρνάρισσας

Ολυμπιακοί Αγώνες - Κορακάκη: Έχω θέμα δυσλειτουργίας στα μάτια μου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ