Κοινωνία

Χθες15:54

Κέρκυρα: Κατηγορεί για revenge porn… την πρώην πεθερά του

Διάβασέ μου το...

Ποια ακριβώς επικοινωνία είχε ο άνδρας με την μητέρα της πρώην συζύγου του. Τι του ζήτησε να κάνει και με ποιες επιπτώσεις τον απείλησε, σε περίπτωση που δεν συμμορφωνόταν.

Κέρκυρα: Κατηγορεί για revenge porn… την πρώην πεθερά του
-

Μια πολύ ιδιαίτερη υπόθεση εκβίασης εκτυλίσσεται στην Κέρκυρα, με έναν 52χρονο να κάνει μήνυση στην πρώην πεθερά του και την πρώην σύζυγό του, για εκδικητική πορνογραφία (revenge porn).

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο άνδρας, φέρεται να δέχθηκε ένα μήνυμα στο Viber από την 62χρονη πρώην πεθερά του, όπου του ζήτησε να καταβάλει χρήματα τα οποία της χρωστούσε, νωρίτερα από τον χρόνο κατά τον οποίο, της είχε δηλώσει ότι θα μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά στην επιστροφή εκείνη. Η γυναίκα φέρεται στη συνέχεια να του απέστειλε βίντεο και επτά φωτογραφίες στις οποίες βρίσκεται σε προσωπικές στιγμές με την νυν σύντροφο του, και να του ανέφερε ότι σε περίπτωση που δεν επέσπευδε την επιστροφή, εκείνη θα… "χρησιμοποιούσε" το συγκεκριμένο υλικό με τρόπο ο οποίος θα τον έβλαπτε.

Κατά δήλωση του παθόντα, το υλικό προέρχεται από μηνύματα στο Messenger, υπεκλάπη από την συσκευή του από την πρώην σύζυγο του, και εν συνεχεία διακινήθηκε παράνομα προς την μητέρα της.

Την σχετική προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο: Νεκρός ο οδηγός μηχανής που τράκαρε με αυτοκίνητο

“Μαϊμού” προϊόντα: Η σπείρα, οι 41000 ηλεκτρονικές πωλήσεις και τα “χρυσά κέρδη”

ΗΠΑ: Γυναίκα πυροβολεί μωρό στη μέση του δρόμου (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ