Οικονομία

18 Ιουλίου 2024 20:57

Αττική - Καταγγελία: Εργοδότης ξυλοκόπησε και άφησε απλήρωτο, μετανάστη εργαζόμενό του

Διάβασέ μου το...

Το θύμα κατέθεσε ότι υπέστη κλωτσιές, μπουνιές αλλά και καταδίωξη με αυτοκίνητο μεε στόχο τον εκγκλωβισμό του. Για ρατσιστικά κάνει λόγο η σχηματισθείσα δικογραφία.

Αττική - Καταγγελία: Εργοδότης ξυλοκόπησε και άφησε απλήρωτο, μετανάστη εργαζόμενό του
-

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 17.07 από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 49χρονος Έλληνας για σωματικές βλάβες, εξύβριση και απειλή, εγκλήματα τα οποία φέρονται να τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα ο 49χρονος, ιδιοκτήτης συνεργείου επισκευής αυτοκινήτων, τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 16.07 φέρεται να επιτέθηκε με γροθιές και κλοτσιές σε βάρος 27χρονου μετανάστη πολίτη Πακιστάν, εργαζόμενου στην επιχείρηση του, με αφορμή διαφωνία την οποία στο πλαίσιο της εργασιακής τους σχέσης. Ο εργαζόμενος του ζήτησε να του καταβάλει ποσό ίσο περίπου με 1500 ευρώ το οποίο, όπως υποστήριζε, του το όφειλε ως δεδουλευμένο.

Σύμφωνα με την σχηματισθείσα δικογραφία, κατά τη διάρκεια της επίθεσης ο 49χρονος φέρεται να απηύθυνε υβριστικές εκφράσεις και απειλές εναντίον του νεαρού με θέμα την ιθαγένειά του και την εθνική του καταγωγή. Στη συνέχεια και κατά την προσπάθεια του αλλοδαπού να απομακρυνθεί από το σημείο της επίθεσης, φέρεται να “έβαλε μπρος”, όχημα εντός του συνεργείου, να το έβγαλε στο δρόμο, να τον καταδίωξε με αυτό και να προσπάθησε να τον εγκλωβίσει.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον ενώπιον του αρμοδίου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκική εισβολή στην Κύπρο: Η Αϊσιέ... “πήγε διακοπές” στα Κατεχόμενα

Μπάιντεν: Η απόσυρση της υποψηφιότητάς του πιο πιθανή από ποτέ

Στεγόσαυρος APEX: Τιμή - ρεκόρ στην δημοπρασία (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ