Κοινωνία

Χθες13:54

Ζάκυνθος - Λαγανάς: Ξυλοκόπησαν άνδρα που τους “ζήτησε τα ρέστα”

Διάβασέ μου το...

Ένα  νέο περιστατικό εκτυλίχτηκε στον Λαγανά ανάμεσα σε μια παρέα 4 ατόμων και έναν άνδρα που έπεσε πάνω του ένα τσιγάρο και πήγε να ζητήσει τον λόγο.

Ζάκυνθος - Λαγανάς: Ξυλοκόπησαν άνδρα που τους “ζήτησε τα ρέστα”
-

Ένα νέο επεισόδιο στην περιοχή του Λαγανά σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 20ης Ιουλίου, το οποίο οδήγησε στην σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας από το Μπαγκλαντές ενώ περνούσε από νυχτερινό μαγαζί έπεσε πάνω του ένα τσιγάρο. Όταν πήγε να ζητήσει τον λόγο μια παρέα τεσσάρων ατόμων τον ξυλοκόπησε.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας «συνελήφθησαν, σήμερα (20.07.2024) τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, τέσσερεις αλλοδαποί, εκ των οποίων δύο 21χρονοι και δύο 20χρονοι, για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, σε βάρος 33χρονου αλλοδαπού.

Ειδικότερα, μετά από άμεση ανταπόκριση αστυνομικών που περιπολούσαν στην περιοχή του Λαγανά, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, οι παραπάνω δράστες, καθώς από κοινού με έναν ακόμη συνεργό τους, που αναζητείται, ένεκα επεισοδίου που προηγήθηκε εντός καταστήματος της περιοχής, τραυμάτισαν 33χρονο αλλοδαπό, χτυπώντας τον με γροθιές, στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.»

Ειδήσεις σήμερα:

CrowdStrike: Τι φταίει για το παγκόσμιο χάος την Παρασκευή

Προφήτης Ηλίας: τα θαύματα, οι αναφορές του Ιησού, η ανάληψη και το γράμμα που έστειλε... 8 χρόνια μετά

Κίνα: Πολύνεκρη κατάρρευση γέφυρας (βίντεο)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ