Κοινωνία

16 Ιουνίου 2024 20:10

Καστοριά: Σκύλος επιτέθηκε σε ανήλικη

Διάβασέ μου το...

Το κοριτσάκι περπατούσε με την γιαγιά του σε δρόμο της πόλης όταν δέχτηκε επίθεση από σκύλο. Ποια η αντίδραση της ιδιοκτήτριας του σκύλου.

Καστοριά: Σκύλος επιτέθηκε σε ανήλικη
-

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, γύρω στις 12 το μεσημέρι, στον πεζόδρομο της Ερμού στο κέντρο της Καστοριάς. Ένας σκύλος ράτσας Χάσκυ δάγκωσε ένα μικρό κοριτσάκι περίπου 9 χρονών, που περπατούσε μαζί με την γιαγιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mpetskas.com, το κοριτσάκι και η γιαγιά της περπατούσαν στον πολυσύχναστο πεζόδρομο, όταν πέρασαν από μια καφετέρια όπου η ιδιοκτήτρια του σκύλου έπινε τον καφέ της μαζί με την παρέα της.
Καθώς περπατούσε το κοριτσάκι στον πεζόδρομο, ο σκύλος ξαφνικά εξαγριώθηκε και άρπαξε το κοριτσάκι από το χέρι. Έντρομοι οι θαμώνες του μαγαζιού και οι περαστικοί προσπάθησαν απεγνωσμένα να απεγκλωβίσουν το χέρι του παιδιού από τα δόντια του εξαγριωμένου σκύλου. Ευτυχώς, μετά από αρκετές προσπάθειες, κατάφεραν να απομακρύνουν τον σκύλο.

Το περιστατικό όμως δεν τελειώνει εδώ καθώς η ιδιοκτήτρια του σκύλου, που ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, όχι μόνο δεν βοήθησε, αλλά δεν ζήτησε ούτε μια συγνώμη. Αντίθετα, φώναξε έξαλλη στην γιαγιά του τραυματισμένου παιδιού, λέγοντας, “εσείς φταίτε που δεν μαθαίνετε στα παιδιά να μην πλησιάζουν τα ξένα σκυλιά.”

Ευτυχώς, δίπλα στο σημείο της επίθεσης, υπάρχει φαρμακείο και άμεσα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον φαρμακοποιό.
Το κοριτσάκι, μετά τις πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καστοριάς με αρκετά τραύματα στο χέρι. Μετά το τέλος του περιστατικού, ο φαρμακοποιός, έξαλλος, “στόλισε” κανονικά την κυρία, η οποία έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλια και αποχώρησε από το σημείο.

Πηγή: mpetskas.com

Ειδήσεις σήμερα:

Euro 2024 - Αμβούργο: Άνδρας απείλησε αστυνομικούς με τσεκούρι και τον πυροβόλησαν (βίντεο)

Κέρκυρα - Μαθράκι: Νεκρός ο τουρίστας που είχε χαθεί

Ενδοοικογενειακή βία: Κρατείται ο γνωστός δικηγόρος που φέρεται να ξυλοκόπησε την σύζυγό του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ