Κοινωνία

24 Ιουνίου 2024 22:49

Καστοριά: Σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε σε μονοκατοικία

Διάβασέ μου το...

Σοκ προκαλεί το γεγονός πως ο άντρας έμενε στην μονοκατοικία με την 70χρονη μητέρα του, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Καστοριά: Σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε σε μονοκατοικία
-


Αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα ήρθαν Αστυνομικοί στην Καστοριά, όταν το απόγευμα της Δευτέρας 24 Ιουνίου 2024, ανακάλυψαν το πτώμα ενός άνδρα 45 περίπου χρονών στην οικεία του, σε κατάσταση μουμιοποίησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ditikostipos.gr, η αστυνομία κλήθηκε να παρέμβει σε μονοκατοικία που βρίσκεται στην οδό Παπαρέσκα στην Καστοριά, έπειτα από τηλεφωνήματα που δέχθηκε από γείτονες λόγω έντονης δυσοσμίας.

Εκεί ανακάλυψε το πτώμα του άντρα εντός της οικείας του, σκεπασμένο με κουβέρτες στο κρεβάτι του. Μάλιστα υπολογίζεται πως ο θάνατος του επήλθε πριν από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλιστα σοκ προκαλεί το γεγονός πως ο άντρας έμενε στην μονοκατοικία με την 70χρονη μητέρα του, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Η σορός του άντρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς και από εκεί θα οδηγηθεί στον Ιατροδικαστή για να διενεργηθεί νεκροψία/νεκροτομή και να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες θανάτου και τα ακριβή χρονικά πλαίσια αυτού.

Ειδήσεις σήμερα:

Μπελέρης: Πότε αναμένεται η απόφαση από το Δικαστήριο Τιράνων (βίντεο)

Ενδοοικογενειακή βία: Γνωστός δικηγόρος φέρεται να ξυλοκόπησε την ασκούμενη και σύντροφό του

Κοζάνη: Κατέβηκε να πάρει τσιγάρα και την πλάκωσε το αυτοκίνητο της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ