Κοινωνία

14 Ιουνίου 2024 08:11

Ενδοοικογενειακή βία: Την κλείδωσε στο σπίτι τους, την χτύπησε και την βίασε

Διάβασέ μου το...

Φυλακισμένη στο σπίτι τους κράτησε ένας άνδρας τη σύντροφο του, κακοποιώντας την.

Ενδοοικογενειακή βία: Την κλείδωσε στο σπίτι τους, την χτύπησε και την βίασε
-

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε, δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας βιασμό, παράνομη κατακράτηση, κλοπή και υπεξαίρεση.

Ειδικότερα, Ελληνίδα υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του συντρόφου της, με τον οποίο διέμεναν στην ίδια οικία, διότι πριν από δυο εβδομάδες, έπειτα από μεταξύ τους διαπληκτισμό, την άρπαξε από τα μαλλιά και της κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα – γροθιές στο πρόσωπο και στα χέρια.

Ακολούθως, ο κατηγορούμενος την κατακράτησε παράνομα στην οικία τους κλειδωμένη υπό την αυστηρή επίβλεψη του, ενώ αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο, προκειμένου να την αποτρέψει από την παροχή πρώτων βοηθειών και την άμεση ενημέρωση των αστυνομικών Αρχών. Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, χθες νωρίς το πρωί, ο κατηγορούμενος εκμεταλλευόμενος αδυναμία αντίδρασης της, τη βίασε, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από την οικία τους, αφαιρώντας το πορτοφόλι της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των καταγγελλομένων οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας και της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας εντόπισαν τον κατηγορούμενο χθες στην οικία του και τον συνέλαβαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα βρήκαν και κατάσχεσαν δεκαεννέα (19) δενδρύλλια κάνναβης, που καλλιεργούσε σε ισάριθμες γλάστρες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

 Πηγή: patrisnews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και σκόνη την Παρασκευή

Εξάρχεια: Επεισόδια και τραυματισμοί αστυνομικών

Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 171 σημεία


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ