Κοινωνία

13 Ιουνίου 2024 08:58

Ηράκλειο - Βιασμός από ανήλικο: Καταγγελία 27χρονης για πρώην σύντροφο της

Διάβασέ μου το...

Τι υποστηρίζει η 27χρονη στην καταγγελία που έκανε στους αστυνομικούς, για την απρόσμενη επίσκεψη του ανήλικου στο σπίτι της και όσα ισχυρίζεται ότι της έκανε, μετά την άρνηση της να συνάψουν εκ νέου σχέση.

Ηράκλειο - Βιασμός από ανήλικο: Καταγγελία 27χρονης για πρώην σύντροφο της
-

Τον βιασμό της από τον ανήλικο πρώην σύντροφό της κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου μια 27χρονη.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη του 17χρονου νεαρού αλλά και της μητέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης. Το ζευγάρι διατηρούσε δεσμό αλλά χώρισε πριν από 3 μήνες. Ο νεαρός που επιθυμούσε την επανασύνδεσή τους, φέρεται να μπήκε από ανασφάλιστο παράθυρο στο διαμέρισμα της 27χρονης το οποίο βρίσκεται στο Γάζι του δήμου Μαλεβιζίου και να την περίμενε να επιστρέψει στο σπίτι.

Όταν εκείνη μπήκε στο διαμέρισμα βρέθηκε έκπληκτη μπροστά στον ανήλικο, ο οποίος σύμφωνα με την παθούσα, της ζήτησε να τα ξαναβρούν. Η 27χρονη υποστήριξε ότι αρνήθηκε την επανασύνδεση με τον 17χρονο, γεγονός που προκάλεσε την οργή του. Όπως κατήγγειλε η κοπέλα στους αστυνομικούς, την άρπαξε από τον λαιμό, την χτύπησε και στην συνέχεια την βίασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος από την πλευρά του αρνείται την κατηγορία σε βάρος του και επικαλείται την ανταλλαγή μηνυμάτων που είχε με την καταγγέλλουσα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Καιρός: Καύσωνας με σκόνη και την Πέμπτη

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Ο Καραλής κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο

Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία - Σύζυγος 37χρονου: Εύχομαι να βγει πεθαμένος από κει μέσα…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ