Κοινωνία

12 Ιουνίου 2024 17:43

Ηράκλειο: Νεαρή κατήγγειλε ότι την βίασε ο ανήλικος πρώην σύντροφός της

Διάβασέ μου το...

Τι αναφέρει η νεαρή κοπέλα στην καταγγελία της. Ο ανήλικος από την πλευρά του αρνείται την κατηγορία εις βάρος του επικαλούμενος την ανταλλαγή μηνυμάτων που είχε με την καταγγέλλουσα.

Ηράκλειο: Νεαρή κατήγγειλε ότι την βίασε ο ανήλικος πρώην σύντροφός της
-


Ένας 17χρονος συνελήφθη στο Ηράκλειο Κρήτης για βιασμό της 27χρονης πρώην συντρόφου του, η οποία τον κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

Η 27χρονη αρνήθηκε την επανασύνδεση με τον 17χρονο, κάτι που προκάλεσε την οργή του και της επιτέθηκε. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του νεαρού άνδρα αλλά και της μητέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 27χρονη στους αστυνομικούς, το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ. Το ζευγάρι διατηρούσε δεσμό αλλά χώρισε πριν από 3 μήνες, παρ’ όλα αυτά ο νεαρός επιθυμούσε διακαώς την επανασύνδεσή τους.

Όπως κατήγγειλε η κοπέλα, ο πρώην φίλος της φέρεται να μπήκε από ανασφάλιστο παράθυρο στο διαμέρισμα της 27χρονης το οποίο βρίσκεται στο Γάζι του δήμου Μαλεβιζίου και να την περίμενε να επιστρέψει στο σπίτι.

Όταν εκείνη εισήλθε στο διαμέρισμα είδε προς έκπληξή της να την περιμένει ο ανήλικος που της ζήτησε να τα ξαναβρούν. Η 27χρονη, όπως υποστήριξε, αρνήθηκε να τα ξαναβρούν με τον 17χρονο, γεγονός που προκάλεσε την οργή του και της επιτέθηκε.

Όπως συγκεκριμένα κατήγγειλε η κοπέλα στους αστυνομικούς, την άρπαξε από τον λαιμό, την χτύπησε και στην συνέχεια την βίασε. Ο ανήλικος από την πλευρά του αρνείται την κατηγορία εις βάρος του επικαλούμενος την ανταλλαγή μηνυμάτων που είχε με την καταγγέλλουσα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες, ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις την Τετάρτη

Αμοργός: Συναγερμός για την εξαφάνιση Αμερικανού τουρίστα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Στην έκτη θέση η Τζένγκο


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ