Κοινωνία

12 Ιουνίου 2024 12:02

Ηλεία: Το απόγευμα η κηδεία της 11χρονης – Την Παρασκευή θα απολογηθεί ο 37χρονος

Διάβασέ μου το...

Το "τελευταίο αντίο" στην 11χρονη θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι. Ο 37χρονος δεν είχε δικηγόρο στη διάρκεια της διαδικασίας στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας και αναμένεται να του οριστεί αυτεπαγγέλτως.

Ηλεία: Το απόγευμα η κηδεία της 11χρονης – Την Παρασκευή θα απολογηθεί ο 37χρονος
-

Ο τραγικός επίλογος της στυγερής δολοφονίας της 11χρονης στην περιοχή Καταρράχι της Ηλείας θα γραφτεί το απόγευμα με την κηδεία της ανήλικης στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς.

Ο 37χρονος δράστης αναμένεται να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες, εναντίον του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοφορία.

Ο 37χρονος δεν είχε δικηγόρο στη διάρκεια της διαδικασίας στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας και αναμένεται να του οριστεί αυτεπαγγέλτως.

Πύργος - δολοφονία 11χρονης - κατηγορούμενος

Σε ό,τι αφορά το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, αφού ο 37χρονος παρέλαβε με αυτοκίνητο την 11χρονη από την Μυρτιά, την μετέφερε σε ερημική αγροτική τοποθεσία στο Καταράχι Ηλείας, προκειμένου να συνευρεθεί μαζί της. Όταν η 11χρονη αντέδρασε στις προθέσεις του 37χρονου, ο τελευταίος, έχοντας ανθρωποκτόνο πρόθεση, την έριξε στο έδαφος και την έπληξε, με αντικείμενο, πολλές φορές, στην πλάτη, στα πλευρά και στο λαιμό της, με αποτέλεσμα τον θάνατο της ανήλικης.

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος έσυρε για περίπου 45 μέτρων τη σορό της 11χρονης και στην συνέχεια την έκρυψε δίπλα σε αποστραγγιστικό αυλάκι, σκεπάζοντάς την με ξερά χόρτα.

Η δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του 37χρονου περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας βιασμού.

Ειδήσεις σήμερα: 

Αμοργός: Συναγερμός για την εξαφάνιση Αμερικανού τουρίστα

Γεραπετρίτης: Η Κυβέρνηση πρέπει να συνδεθεί και πάλι με την κοινωνία

Πατήσια: Φωτιά σε διαμέρισμα – γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ