Κοινωνία
Βέροια: Στο αυτόφωρο ζευγάρι για το επεισόδιο σε ΔΥΠΑ
Η δίκη αναβλήθηκε. Ποια είναι η νέα δικάσιμος.

Με την αυτόφωρη διαδικασία παραπέμφθηκε να δικαστεί ζευγάρι στη Βέροια, το οποίο συνελήφθη για επεισόδιο που φέρεται να προκάλεσε σε τοπικό κατάστημα της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη, χθες το μεσημέρι, όταν οι δύο συλληφθέντες -ένας 60χρονος και μία 58χρονη, απευθύνθηκαν στην Υπηρεσία για να ενημερωθούν αναφορικά με την πληρωμή επιδόματος, το οποίο ανέμεναν. Η απάντηση που έλαβαν φαίνεται πως δεν τους ικανοποίησε, με αποτέλεσμα να κάνουν άνω-κάτω την Υπηρεσία. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.
Σήμερα, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο κατηγορούμενοι για διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας, εξύβριση, απειλή και ανάλογα με την περίπτωση για απείθεια και βία κατά υπαλλήλων (αντίσταση).
Η δίκη αναβλήθηκε για αύριο, ενώ το δικαστήριο ήρε την κράτησή τους.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Προφυλακίστηκε ο 89χρονος που άνοιξε πυρ σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο Αθηνών
Ρόδος: Αθωώκε η 19χρονη υπάλληλος για τη διάθεση αλκοόλ σε ανήλικη στη Ρόδο
Θεσσαλονίκη: Πολύωρη αναστολή τεσσάρων σταθμών στο μετρό την Πρωτομαγιά
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

