newbeta.ant1news.gr Θανατηφόρα παράσυρση στη Θεσσαλονίκη - Η Τροχαία εξετάζει εάν ο 27χρονος έκανε "κόντρα" με άλλο αυτοκίνητο | Κοινωνία | ANT1News

Κοινωνία

Σήμερα 12:46

Θανατηφόρα παράσυρση στη Θεσσαλονίκη - Η Τροχαία εξετάζει εάν ο 27χρονος έκανε "κόντρα" με άλλο αυτοκίνητο

Ο 27χρονος, μέσω του δικηγόρου του, εξέφρασε τη λύπη του για ό,τι συνέβη.

Θανατηφόρα παράσυρση στη Θεσσαλονίκη - Η Τροχαία εξετάζει εάν ο 27χρονος έκανε "κόντρα" με άλλο αυτοκίνητο
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Κακουργηματική δίωξη ασκήθηκε εις βάρος του 27χρονου που συνελήφθη για την θανατηφόρα παράσυρση 25χρονου πεζού, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Η εισαγγελέας τού απήγγειλε δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο, ενώ τον παρέπεμψε να απολογηθεί στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Το δυστύχημα συνέβη χθες, στις 9 το βράδυ, στον οδό Αγνώστου Στρατιώτη. Υπό συνθήκες που ερευνώνται ακόμη, ο 27χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ το όχημα «ανέβηκε» σε πεζοδρόμιο, όπου παρέσυρε δύο πεζούς- τον 25χρονο που τραυματίστηκε θανάσιμα κι έναν 24χρονο που υπέστη ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Μετά την παράσυρση, το αυτοκίνητο προσέκρουσε διαδοχικά σε κολόνα φωτισμού και στάση λεωφορείου αλλά και σε δέντρο, πριν ακινητοποιηθεί. 

Μαρτυρίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία αναφέρουν ότι ο 27χρονος κινείτο με μεγάλη ταχύτητα. Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι το αυτοκινήτου του κατηγορουμένου προπορευόταν άλλο αυτοκίνητο με επίσης μεγάλη ταχύτητα. Η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης που ανέλαβε την προανάκριση εξετάζει το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να συμμετείχε σε αυτοσχέδιο αγώνα ταχύτητας - «κόντρα». Από το σημείο συγκεντρώνεται υλικό από κάμερες ασφαλείας για να «φωτιστούν» οι συνθήκες του δυστυχήματος.

Ο 27χρονος, μέσω του δικηγόρου του, εξέφρασε τη λύπη του για ό,τι συνέβη. «Αναγνωρίζω το κακό που προκάλεσα. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να συμβεί κάτι τέτοιο» φέρεται να είπε προανακριτικά.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

H Ζωή Κωνσταντοπούλου στο "Καλημέρα Ελλάδα" για ΟΠΕΚΕΠΕ: Θα επισκεφθώ την Ευρωπαϊκή Εισαγγελεία όπου θα καταθέσω όλο το υλικό της Εξεταστικής Επιτροπή

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 χρονών ο Γιώργος Μαρίνος

Ιράν: Ο νέος ανώτατος ηγέτης της χώρας, ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ, έχει τραυματιστεί


12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)