Κοινωνία
Κρήτη: Άνδρας κατέληξε την ώρα που μάζευε ελιές
Άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ο 62χρονος δεν τα κατάφερε.

Άκουσε το άρθρο
Ένας 62χρονος άνδρας με καταγωγή από το Καβούσι, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζούσε και εργαζόταν στο Ηράκλειο, κατέρρευσε ξαφνικά το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ βρισκόταν στην περιοχή για το μάζεμα των ελιών.
Την ώρα που εργαζόταν στο χωράφι, ένιωσε αδιαθεσία και λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις του, σύμφωνα με το radiolasithi.gr.
Κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την Ιεράπετρα, όμως δυστυχώς οι προσπάθειες ανάνηψης δεν είχαν αποτέλεσμα, με τον 62χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια θανάτου. Μέχρι στιγμής, η πιθανότερη εκδοχή είναι η καρδιακή ανακοπή, χωρίς ωστόσο να αποκλείονται άλλα ενδεχόμενα μέχρι να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση.
Εθνική Οδός: Εκτροπή λεωφορείου που μετέφερε πέντε επιβάτες - Στο νοσοκομείο ο οδηγός


