Κοινωνία
Φονικό στα Βορίζια: Στη φυλακή οι δύο τραυματίες κατηγορούμενοι
Κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι έπειτα από τις απολογίες τους.

Άκουσε το άρθρο
Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι δύο τραυματίες που παραμένουν νοσηλευόμενοι στο ΠΑΓΝΗ και εμπλέκονται στο αιματηρό περιστατικό των Βοριζίων. Η απόφαση ελήφθη μετά τις απολογίες τους ενώπιον της Ανακρίτριας Ηρακλείου, ενώ οι ίδιοι σύμφωνα με πληροφορίες αρνούνται τις κατηγορίες για όσα τους αποδίδονται.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, πρόκειται για δύο μέλη της οικογένειας της 56χρονης νεκρής: τον 25χρονο αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη της κατοικίας όπου σημειώθηκε η έκρηξη της χειροβομβίδας, καθώς και έναν 30χρονο ξάδελφό τους.
Η διαδικασία των απολογιών ξεκίνησε με καθυστέρηση, νωρίς το απόγευμα, καθώς η ανακρίτρια είχε ήδη εξετάσει καταθέσεις από γυναίκες της οικογένειας, μεταξύ των οποίων τη μητέρα των τεσσάρων αδελφών και τη σύζυγο ενός εκ των κατηγορουμένων.
Παράλληλα, την ίδια ημέρα κλήθηκε και ο 43χρονος γαμπρός του 39χρονου νεκρού, ο οποίος επίσης εμπλέκεται στη διερεύνηση της υπόθεσης.
Συνελήφθη και ο δεύτερος άνδρας που εμφανίζεται με τον γαμπρό του Καργάκη στο βίντεο
Μητσοτάκης: Ιστορική στιγμή η συμφωνία με την ExxonMobil για γεωτρήσεις στο Ιόνιο
Βιέννη: Εντοπίστηκε αποθήκη όπλων της Χαμάς από τις αυστριακές μυστικές υπηρεσίες


