newbeta.ant1news.gr Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι πήγαν σε ΑΤ με τους γονείς τους και ομολόγησαν κλοπή αυτοκινήτου | Κοινωνία | ANT1News

Κοινωνία

Σήμερα 08:37

Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι πήγαν σε ΑΤ με τους γονείς τους και ομολόγησαν κλοπή αυτοκινήτου

Οι ανήλικοι 14-15 ετών, παραδέχθηκαν την κλοπή του αυτοκινήτου και πήγαν στο ΑΤ Τούμπας, προκειμένου να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι πήγαν σε ΑΤ με τους γονείς τους και ομολόγησαν κλοπή αυτοκινήτου
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν για κλοπή οχήματος που πραγματοποίησαν το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Οι νεαροί λίγες ώρες αργότερα παρουσιάστηκαν ενώπιον της Αστυνομίας αυτοβούλως, μαζί με τους κηδεμόνες τους, και ομολόγησαν την πράξη τους.

Συγκεκριμένα, οι τρεις ανήλικοι -δυο 14χρονοι και ένας 15χρονος- παρουσιάστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας μαζί με τους κηδεμόνες τους το βράδυ της περασμένης Τρίτης και εκεί παραδέχθηκαν ότι το απόγευμα της ίδιας μέρας ενήργησαν από κοινού και έκλεψαν ένα αυτοκίνητο από την περιοχή της Τούμπας.

Το όχημα είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς του Α.Τ. Πυλαίας – Χορτιάτη λίγο μετά την κλοπή του και αποδόθηκε στην νόμιμη κάτοχό του.

Σε βάρος των τριών ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Διεύρυνση ωραρίου λειτουργίας των Γραφείων Ταυτοτήτων - Περισσότερα διαθέσιμα ραντεβού για τους πολίτες

Τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Λαυρίου

Ο Τραμπ έδωσε εντολή να ξεκινήσουν δοκιμές πυρηνικών όπλων

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)