Κοινωνία
24/10/2025 22:52
Εργατικό ατύχημα στο Βόλο: 58χρονος έπαθε αποκόλληση αμφιβληστροειδούς την ώρα που εκτελούσε εργασίες
Ο 58χρονος πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να σώσουν το μάτι του.

Άκουσε το άρθρο
Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Πεδίο του Άρεως στον Βόλο, όταν 58χρονος εργαζόμενος της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου τραυματίστηκε στο δεξί του μάτι, την ώρα που εκτελούσε εργασίες κοπής χόρτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μια πέτρα εκτοξεύτηκε από τα μαχαίρια του τρακτέρ, χτυπώντας τον απευθείας στο πρόσωπο.
Ο άτυχος εργαζόμενος, που υπηρετεί επί 31 χρόνια στην Υπηρεσία Πρασίνου, μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Βόλου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου υπέστη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση το Σάββατο, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να σωθεί το μάτι του.
Η ΔΑΣ ΟΤΑ Μαγνησίας, με αφορμή το νέο περιστατικό, εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση, εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στον τραυματία και καταγγέλλοντας για ακόμη μια φορά τις τεράστιες ελλείψεις σε μέτρα Υγείας και Ασφάλειας στους Δήμους της περιοχής.
Πηγή: thenewspaper.gr
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι πρώτοι κατηγορούμενοι
Τρίκαλα: Προφυλακίστηκε ο 18χρονος μητροκτόνος - Το αίτημα της υπεράσπισης
"Αποκαλύψεις" - Γκάζι: Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη στιγμή που κατέρρευσε η 16χρονη
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)


