Κοινωνία
Ευρυτανία: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Νεκρός ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες
Ο ένας από τους δύο επιβάτες, παρά τον τραυματισμό του, κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνος του.

Άκουσε το άρθρο
Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (16/10/25) στην Αγία Παρασκευή Ευρυτανίας, λίγο μετά την περιοχή της Αγίας Τριάδας.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ένα όχημα τύπου τζιπ, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα που κατευθύνονταν για κυνήγι, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια.
Ο ένας από τους δύο επιβάτες, παρά τον τραυματισμό του, κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνος του, να ανέβει στο δρόμο και να ζητήσει βοήθεια από διερχόμενους οδηγούς.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής από το Κλιμάκιο Φουρνάς και την Υπηρεσία Καρπενησίου, ενώ στο σημείο κλήθηκε και η Ορειβατική Ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ, η οποία τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβει.
Λίγο μετά τις 09:30 το πρωί, οι πυροσβέστες που κατάφεραν να προσεγγίσουν το σημείο εντόπισαν και απεγκλώβισαν τον δεύτερο επιβάτη, περίπου 75 ετών, δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις του.
Ο άτυχος άνδρας, κάτοικος της περιοχής, ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία, που έχει βυθιστεί στη θλίψη από την είδηση του θανάτου του. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τους δύο άνδρες στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου.
Ο Πέτρος Κουσουλός για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Φοινικούντας (βίντεο)
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πότε απολογούνται οι 22χρονοι
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!