newbeta.ant1news.gr Ηράκλειο: Άνδρας δέχτηκε επίθεση με δρεπάνι - Συνελήφθη ο δράστης | Κοινωνία | ANT1News

Κοινωνία

Σήμερα 10:59

Ηράκλειο: Άνδρας δέχτηκε επίθεση με δρεπάνι - Συνελήφθη ο δράστης

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο. Τι ακριβώς συνέβη πριν την επίθεση

Ηράκλειο: Άνδρας δέχτηκε επίθεση με δρεπάνι - Συνελήφθη ο δράστης
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, στο Ηράκλειο, με έναν 32χρονο από το Πακιστάν να επιτίθεται σε συμπατριώτη του με δρεπάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και άρχισαν να καυγαδίζουν. Ο καυγάς πήρε άγριες διαστάσεις με τον 32χρονο να παίρνει ένα δρεπάνι και να επιτίθεται στον 35χρονο, χτυπώντας τον στο σώμα και το πρόσωπο.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με τους γιατρούς να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία και συνέλαβε τον δράστη.

Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της συμπλοκής.

Ειδήσεις σήμερα:

Χανιά: Σε εξέλιξη η φωτιά που εκδηλώθηκε στο χώρο υγειονομικής ταφής απορριμμάτων

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος συναντήθηκε με τον ΓΓ του ΟΗΕ

ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Οκτωβρίου

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)