Πολιτική

Σήμερα19:59

Πηγές Κασσελάκη προς Νοτοπούλου: Να απευθυνθείτε στη δικαιοσύνη

Διάβασέ μου το...

Τι λένε πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για όσα πρόσφατα ανέφερε η κ. Νοτοπούλου για την συμπεριφορά του απέναντί της.

Πηγές Κασσελάκη προς Νοτοπούλου: Να απευθυνθείτε στη δικαιοσύνη
-

Πηγές από το περιβάλλον του κ. Κασσελάκη ανέλαβαν να δώσουν την πρώτη απάντηση στους ισχυρισμούς της Κατερίνας Νοτοπούλου, ότι ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ της άσκησε λεκτικό μπούλινγκ μέσω γραπτών μηνυμάτων.

Οι συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη καλούν την κυρία Νοτοπούλου να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη, αναφέροντας ότι και ο ίδιος έχει πέσει θύμα τέτοιων πρακτικών, και για τον λόγο αυτό, δεν θα επέτρεπε καμία σκιά στο συγκεκριμένο θέμα.

Πιο αναλυτικές οι πηγές Κασσελάκη ανέφεραν:

«Το bullying δεν είναι μια κενή λέξη. Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν υποφέρει από αυτό και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης. Η κ. Νοτοπούλου οφείλει πάραυτα να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη. Είναι ένα σοβαρό αδίκημα και ο Στέφανος Κασσελάκης που το έχει υποστεί ο ίδιος σε μεγάλο βαθμό και γνωρίζοντας πολύ καλά τη σκληρότητα αυτού του πράγματος, δε θα ανεχθεί καμία σκιά στο θέμα αυτό».

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΟΠΥΥ – Παράνομες συνταγογραφήσεις: Έτσι “ξεσκέπασε” η ΕΛΑΣ το κύκλωμα

Κομισιόν: Ο Τζιτζικώστας αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο “βιώσιμων μεταφορών και τουρισμού”

Βόσπορος: Σχοινοβάτης “πέρασε” από την Ασία στην Ευρώπη (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ