Πολιτική
Η Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Ο Τσάρλι Κερκ ήταν ένας από τους σπουδαιότερους Αμερικανούς που γνώρισε ποτέ ο κόσμος
Όσα δήλωσε για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ.
Άκουσε το άρθρο
Η πρώην εκπρόσωπος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των Ηνωμένων Πολιτειών και στενή συνεργάτιδα του Προέδρου Τραμπ, Ελίζαμπεθ Πίπκο, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και στη Ρίτσα Μπιζόγλη για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ και την αντίδραση του αμερικανού προέδρου.
«Για τον πρόεδρο Τραμπ ο Τσάρλι δεν ήταν ένας απλός 31χρόνος, ήταν ένας άνθρωπος με κύρος και ακεραιότητα, κάποιος από τον οποίο άξιζε να μάθει κανείς και να τον ακούσει. Ήταν επίσης ένας εξαιρετικά πιστός φίλος και υποστηρικτής του προέδρου. Κάποιος που ποτέ δεν τα παράτησε και κάποιος που όπως ο πρόεδρος Τραμπ, όπως εγώ και μερικοί από εμάς, στοχοποιήθηκε για τις απόψεις του, αλλά παρέμεινε δυνατός», δήλωσε αρχικά η Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1.
«Για τον πρόεδρο Τραμπ αυτή είναι η απώλεια ενός καλού φίλου, αλλά και η απώλεια ενός από τους σπουδαιότερους αμερικανούς που γνώρισε ποτέ ο κόσμος. Και τώρα φέρει την ευθύνη τόσο να θρηνήσει σωστά τον φίλο του, όσο και να προειδοποιήσει τον κόσμο για τις αριστερές ιδεολογίες, αυτές που στέρησαν την ζωή του Τσάρλι, και να μειώσει την ένταση στην χώρα μας, ώστε αυτό να μην ξανά συμβεί ποτέ.
Αυτό μπορεί να σημαίνει με λόγια, αλλά μπορεί επίσης να σημαίνει και με πράξεις. Ο πρόεδρος Τραμπ πρέπει τώρα να εξετάσει τι έχουν πει και κάνει και οι δύο πλευρές την τελευταία δεκαετία και να καταλάβει τι μπορεί να αλλάξει για να αποτρέψει Την επανάληψη τέτοιας τραγωδίας», πρόσθεσε.
Αναστάτωση σε ευρωπαϊκά αεροδρόμια εξαιτίας κυβερνοεπίθεσης
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!