Celebrity

12 Δεκεμβρίου 2024 11:46

Τάσος Δούσης: "Αν ήμουν ομοφυλόφιλος θα το έλεγα μόνος μου, η γυναίκα μου στεναχωριέται και της εξηγώ ότι…"

Τάσος Δούσης: "Αν ήμουν ομοφυλόφιλος θα το έλεγα μόνος μου, η γυναίκα μου στεναχωριέται και της εξηγώ ότι…"

Άκουσε το άρθρο

 
 
-

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Δούσης μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με τη σεξουαλικότητά του και την αντίδραση της συζύγου του.

«Έχω ακούσει ότι είμαι ομοφυλόφιλος, τζαμπατζής, τεμπέλης, ότι τα παίρνω από τα μαγαζιά. Απαντάω σε όλα όμως. Αν ήμουν ομοφυλόφιλος θα το έλεγα μόνος μου», ανέφερε αρχικά ο Τάσος Δούσης.

«Η γυναίκα μου στεναχωριέται και της εξηγώ ότι έτσι είναι το παιχνίδι, οι haters κάνουν τον λογαριασμό να κινείται», τόνισε στη συνέχεια ο Τάσος Δούσης.

«Με έχουν απειλήσει να με μαχαιρώσουν, να με πυροβολήσουν. Με κλείδωσαν σε μπαρ. Στη Μαδρίτη πήγα σε δρόμο που δεν έπρεπε και αναγκάστηκα να τρέξω για να φύγω. Στο Αφγανιστάν έφτασα στο σημείο μηδέν, για εκτέλεση», περιέγραψε για τους κινδύνους των ταξιδιών που κάνει.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Τάσος Δούσης:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)