Κόσμος

24 Ιουνίου 2024 19:57

Τουρκία: Συλλήψεις Ελλήνων για ναρκωτικά και παράνομη διακίνηση μεταναστών

Διάβασέ μου το...

Το ελληνικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη έχει από το πρωί κινητοποιηθεί ζητώντας ενημέρωση από τις τουρκικές αρχές.

Τουρκία: Συλλήψεις Ελλήνων για ναρκωτικά και παράνομη διακίνηση μεταναστών
-

Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν 3 Έλληνες για εμπλοκή σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, η μία αφορά ναρκωτικά και η δεύτερη παράνομη διακίνηση μεταναστών.

To ελληνικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη έχει από το πρωί κινητοποιηθεί ζητώντας ενημέρωση από τις τουρκικές αρχές, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου.

Η σύλληψη της Ελληνίδας υπηκόου Παρασκευής Γ. φέρεται να έχει γίνει εδώ και μια βδομάδα χωρίς οι τουρκικές αρχές να ενημερώσουν το ελληνικό προξενείο.

Μόλις σήμερα η τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ αποκάλυψε ότι η Ελληνίδα συνελήφθη στο αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοκσέν της Κωνσταντινούπολης για διακίνηση παράτυπων μεταναστών. Μάλιστα στο αεροδρόμιο συνάντησε την Ταιμά Τσέ που ήρθε από τη Βηρυτό και της παρέδωσε πλαστό διαβατήριο.

Υπήρξε όμως και δεύτερο περιστατικό, το οποίο και εκείνο διερευνάται. Δύο Έλληνες και 4 Τούρκοι συνελήφθησαν στα Δαρδανέλια στο υπό ελληνικής σημαίας ταχύπλοο Νεφέλη για υπόθεση ναρκωτικών αλλά και διακίνηση μεταναστών στις 28 Μάϊου. Σε αυτή την υπόθεση εμπλέκεται και γιος στελέχους του κόμματος ΜΗΡ του Μπαχτσελί ο οποίος πριν από λίγο παραιτήθηκε από το κόμμα λόγω των αποκαλύψεων.

Ειδήσεις σήμερα:

Ενδοοικογενειακή βία: Γνωστός δικηγόρος φέρεται να ξυλοκόπησε την ασκούμενη και σύντροφό του

Κοζάνη: Κατέβηκε να πάρει τσιγάρα και την πλάκωσε το αυτοκίνητο της

Κλιματική αλλαγή: Ο θερμότερος Ιούνιος που έχει καταγραφεί στην Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ