Υγεία

Χθες15:47 Τελευταία ενημέρωση : Χθες20:31

Φλώρινα - Δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 48χρονος (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 48χρονος μετά από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα σε ξενοδοχείο. Τι αναφέρουν πληροφορείες για την άδεια του ξενοδοχείου.

Φλώρινα - Δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 48χρονος (εικόνες)
-

Αναστάτωση έχει προκαλέσει ητο περιστατικό όπου δεκατέσσερα άτομα δηλητηριάστηκαν από διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα σε νέο ξενοδοχείο της Φλώρινας, πιθανότατα από διαρροή του λέβητα.

Από την μαζική δηλητηρίαση των πολιτών ένας 48χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, παρουσιάζοντας επιπλοκές στον εγκέφαλο και στους πνεύμονες, ενώ το ξενοδοχείο σφραγίστηκε και ο ιδιοκτήτης του συνελήφθη. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia, το ξενοδοχείο στο Λιμνοχώρι της Φλώρινας όπου έγινε η διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα στο Λιμνοχώρι Φλώρινας φαίνεται να μην είχε την προβλεπόμενη άδεια. 

Δεξαμενή μονοξειδίου – Φλώρινα - Ξενοδοχείο

Λίγες ημέρες πριν το αρμόδιο τμήμα του ΕΟΤ (Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού) Κοζάνης, ενεργώντας άμεσα, βεβαίωσε (πρόστιμο μια εβδομάδα πριν!) 10.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.

Επίσης, στο συνολικό πρόστιμο συμπεριλαμβάνεται και το πρόστιμο γιατί η ιδιοκτήτρια εταιρία φέρεται να είχε υποβάλει αναληθή στοιχεία για την αίτηση άδειας λειτουργίας

Τη σχετική απόφαση υπέγραψε η ίδια η προϊσταμένη Γέσθη Χατζηλιάδου,με κοινοποίηση σε όλους τους αρμόδιους φορείς.

Ενήμερη για το θέμα είναι και η Π.Ε. Φλώρινας,όπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Αθανάσιος Τάσκας, σημειώνοντας πως κλιμάκιο του υγειονομικού επισκέφθηκε την ξενοδοχειακή μονάδα και ήταν κλειστή,χωρίς δυνατότητα ελέγχου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ισραήλ: Φορτηγό έπεσε σε στάση λεωφορείου (βίντεο)

Βουλιαγμένη: Μαθητές κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ

Φλώρινα: 14 άτομα δηλητηριάστηκαν από διαρροή λέβητα σε ξενοδοχείο στο Λιμνοχώρι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ