Υγεία

25 Οκτωβρίου 2024 16:15 Τελευταία ενημέρωση : 25 Οκτωβρίου 2024 20:24

Πάτρα: Με μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται μαθήτρια που λιποθύμησε στην τάξη

Διάβασέ μου το...

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της μαθήτριας που λυποθήμησε κατά τη διάρκεια μαθήματος και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ποια σχολεία παραμένουν κλειστά.

Πάτρα: Με μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται μαθήτρια που λιποθύμησε στην τάξη
-

Σε μηνιγγίτιδα οφείλεται η λιποθυμία μαθήτριας την Πέμπτη στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζονται το 6ο το 2ο ΕΠΑΛ Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί της Πέμπτης, στη διάρκεια μαθημάτων το κορίτσι λιποθύμησε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Η μαθήτρια νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας με μηνιγγίτιδα όπως προέκυψε από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, σύμφωνα με το thebest.gr.

Οι γιατροί ενημέρωσαν άμεσα την σχολική μονάδα που αποφάσισε για προληπτικούς υγειονομικούς λόγους να παραμείνει κλειστή.

Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης του Σχολείου έχει ως εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια ενημέρωσης που λάβαμε πριν από λίγο από το Νοσοκομείο, να ακολουθήσουμε το πρωτόκολλο πρόληψης και να αποφύγουμε τους κλειστούς χώρους και τις επαφές. Δεν έχουμε πλήρη ενημέρωση για ότι συνέβη. Θα σας ενημερώσουμε αλλά το σχολείο θα μείνει σήμερα κλειστό.

Η αντιπεριφερειάρχης Υγείας Αννα Μαστοράκου σύμφωνα με την εφημερίδα "Γνώμη" αναφέρει οτι σε κάθε περίπτωση πως θα πρέπει και οι συμμαθητές της μαθήτριας να προσέξουν αν έχουν κάποιο εξάνθημα ή παρουσιάσουν πυρετό και άμεσα να μεταβούν στο Νοσοκομείο.

Ειδήσεις σήμερα:

Περιστέρι: Μπογιατζής κλείστηκε σε σπίτι και απειλεί να αυτοκτονήσει

Καθολική Εκκλησία: Οι λογαριασμοί που ελέγχονται για εμπλοκή στο σκάνδαλο

Τρομοκρατικό χτύπημα στην Τουρκία: Το PKK ανέλαβε την ευθύνη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ