Υγεία

Χθες17:07

Θανατηφόρο τροχαίο στο Αγρίνιο: Σε ΜΕΘ της Καλαμάτας μεταφέρθηκε ο νεαρός οδηγός

Διάβασέ μου το...

Οικογένεια θύματος τροχαίου εφιστά την προσοχή για τα όσα καταγγέλλει πως έγιναν από το τροχαίο μέχρι και μετά τον θάνατο νεαρού οδηγού μοτοσικλέτας.

Θανατηφόρο τροχαίο στο Αγρίνιο: Σε ΜΕΘ της Καλαμάτας μεταφέρθηκε ο νεαρός οδηγός
-

Κηδεύτηκε το Σάββατο στο Αγρίνιο ο 28χρονος που παρασύρθηκε την περασμένη Δευτέρα από αυτοκίνητο και κατέληξε την περασμένη Παρασκευή, μετά από νοσηλεία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καλαμάτας.

Όπως αναφέρουν οι συγγενείς του, μέσω αναρτήσεών τους, αλλά και ο τοπικός Τύπος, ο νεαρός Γιώργος πήγαινε για προπόνηση καράτε το βράδυ της Δευτέρας όταν, ένας 32χρονος που πήγαινε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, σε ελιγμό του, έπεσε πάνω στο μηχανάκι του νεαρού, με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του.

Το τροχαίο έγινε στο Θερμό Αγρινίου και η κατάσταση της υγείας του 28χρονου ήταν πολύ σοβαρή και κρίθηκε  απαραίτητη η νοσηλεία του σε ΜΕΘ. Όμως ελεύθερη κλίνη δεν υπήρχε στο Νοσοκομείου του Αγρινίου, των Ιωαννίνων ούτε και της Πάτρας κι έτσι, σύμφωνα με την οικογένεια, ο νεαρός μεταφέρθηκε 3,5 ώρες αργότερα στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου και υπήρχε διαθέσιμη κλίνη σε ΜΕΘ.

Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, δεν πραγματοποιήθηκε ούτε η επιθυμία της οικογένειας του 28χρονου για δωρεά οργάνων.

Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος: Βρέθηκε νεκρός με σφηνωμένο το πόδι του στη σκάλα

Χαλκιδική: Ανθρώπινα οστά βρέθηκαν στο σημείο που είχε εξαφανιστεί οδηγός

Γάζα - OHE: Καταδίκη για την εκατόμβη νεκρών αμάχων (βίντεο)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ