Υγεία

Χθες09:44 Τελευταία ενημέρωση : Χθες14:46

Μαρινέλλα: Στη ΜΕΘ δίνει “μάχη” με βαρύ εγκεφαλικό

Διάβασέ μου το...

Πανελλήνια συγκίνηση για τη μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού, η οποία δίνει μάχη μετά την κατάρρευσή της στη σκηνή του Ηρωδείου.

Μαρινέλλα: Στη ΜΕΘ δίνει “μάχη” με βαρύ εγκεφαλικό
-

Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης η Μαρινέλλα, μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε προηγουμένως κατά τη έναρξη της συναυλίας της στο Ηρώδειο.

Η μεγάλη Κυρία του ελληνικού πενταγράμμου έχει στο πλευρό της την κόρη της και τους συνεργάτες της, από την πρώτη στιγμή.

Στο λιτό ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από το Υγεία, όπου νοσηλεύεται, σημειώνεται πως, «υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», η Ματίνα Παγώνη είπε ότι, «τα εγκεφαλικά αιμορραγικά είναι βαριά», εκφράζοντας την ελπίδα της, η Μαρινέλλα «να αντεπεξέλθει και να συνέλθει και μετά από 2-3 24ώρα θα μας δώσει σημάδια».

Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της Μαρινέλλας, πριν από τη συναυλία είχε έντονους πονοκεφάλους, για τους οποίους η Μ.Παγώνη είπε πως, «είναι το πρώτο σύμπτωμα για ένα εγκεφαλικό αιμορραγικό επεισόδιο, το οποίο ωστόσο, δεν μπορείς να αξιολογήσεις. Και μην ξεχνάμε ότι, ο καθένας στη δουλειά του έχει στρες, πόσω μάλλον όταν δίνει μία συναυλία με τόσο πολύ κόσμο».

Πάντως, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ εκτίμησε ότι, «είναι σε πολύ καλά χέρια, είναι σε μία ομάδα πολύ καλών συναδέλφων, που θα κάνουν τα πάντα για να τη βοηθήσουν, αλλά πρέπει να βοηθήσει κι ο οργανισμός της, γιατί ο οργανισμός παίζει πρωτεύοντα ρόλο σε αυτές τις καταστάσεις» και κατέληξε στην ευχή «να την δούμε πάλι στο Ηρώδειο».

Ειδήσεις σήμερα:

Ερμιονίδα: “Το παιδί βρέθηκε με μια φαλτσέτα στο πρόσωπο”

Λίβανος: Στο “κενό” οι εκκλήσεις για αποκλιμάκωση

Νέα Υόρκη: Ο δήμαρχος ερευνάται για παράνομο χρηματισμό από την Τουρκία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ