Υγεία

20 Ιουλίου 2024 10:45

Φθιώτιδα: Πέθανε ξαφνικά ο Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μουτσώκος

Διάβασέ μου το...

Σοκ και θλίψη σκόρπισε το άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου του Ταξίαρχου Χρήστου Μουτσώκου, Αστυνομικού Διευθυντή Φθιώτιδας. Που και πως τον βρήκαν συνάδελφοι του.

Φθιώτιδα: Πέθανε ξαφνικά ο Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μουτσώκος
-

Σοκ προκάλεσε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας και σε όλη την περιοχή η είδηση του ξαφνικού χαμού του Διευθυντή της, Ταξίαρχου Χρήστου Μουτσώκου.

Ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας βρισκόταν σε άδεια και μετά το απόγευμα δεν απαντούσε στις κλήσεις της κόρης του, που τον αναζήτησε και στην Υπηρεσία του, αλλά μάταια, θέτοντάς την σε συναγερμό.

Συνάδελφοι του άτυχου Ταξίαρχου έφτασαν στο σπίτι του και τον βρήκαν νεκρό, στο σαλόνι, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς.

Ο Χρήστος Μουτσώκος ήταν ένας από τους πιο δραστήριους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, με εξαιρετικές επιτυχίες όταν διετέλεσε Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.

Στην συνέχεια είχε αναλάβει τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ευρυτανίας πριν επιστρέψει στη Λαμία και στο υπαρχηγείο της ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας.

Χρήστος Μουτσώκος

Σε δήλωση του Περιφερειάρχη, Φάνη Σπανού, αναφέρεται «Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αποχαιρετά με θλίψη τον Ταξίαρχο Χρήστο Μουτσώκο. Ο εκλιπών ήταν κατά γενική αναγνώριση ένας λαμπρός Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., που υπηρέτησε με ζήλο κι αφοσίωση κάθε θέση και καθήκον που του ανατέθηκε, μέχρι και αυτό του Διευθυντή στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, που κατείχε από τον Φεβρουάριο του 2023. Τακτική και πάντα παραγωγική ήταν η συνεργασία με την Περιφερειακή Αρχή και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του!»

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη - Πλακιάς: Τα οστά που βρέθηκαν στο Κουλούρι ανήκαν στα παιδιά μου (βίντεο)

Βούλα Γκίκα: Σίγησε το “σιγόντο” του λαϊκού τραγουδιού (βίντεο)

Προφήτης Ηλίας: τα θαύματα, οι αναφορές του Ιησού, η ανάληψη και το γράμμα που έστειλε... 8 χρόνια μετά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ