Υγεία

01 Ιουλίου 2024 09:33

Λαμία: Στο νοσοκομείο ανήλικη μετά από κατανάλωση αλκοόλ

Διάβασέ μου το...

Τα ποτά που ήπιε η ανήλικη της προκάλεσαν αλυσιδωτά επεισόδια, που οδήγησαν στη μεταφορά της στο νοσοκομείο και τη διακομιδή της στο Παίδων Αθηνών.

Λαμία: Στο νοσοκομείο ανήλικη μετά από κατανάλωση αλκοόλ
-

Στο νοσοκομείο κατέληξε η βόλτα μίας 15χρονης σε μπαρ της Λαμίας το βράδυ του Σαββάτου.

Το κορίτσι είχε βγει σε μπαρ για πρώτη φορά με τέσσερις ακόμη φίλες της και φέρεται να είχε πιεί ένα ποτό και στο δεύτερο λιποθύμησε, ενώ πέφτοντας χτύπησε και άσχημα στο πρόσωπο.

Η ανήλικη παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίστηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου πέρασε μια εφιαλτική νύχτα. Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού αποφασίστηκε να μη μείνει στη Λαμία και τελικά το μεσημέρι της Κυριακής (30/6) διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύεται.

Για το περιστατικό συνελήφθη ο υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ από την Αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για την κατάσταση μέθης της μικρής και την πτώση της, καθώς εκλήθη να εξετάσει την 15χρονη και ο ιατροδικαστής Λαμίας.

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν στο Νοσοκομείο των Αθηνών, απαντήσεις θα δώσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων θα καθυστερήσουν αρκετές ημέρες.

Το συγκεκριμένο περιστατικό δυστυχώς δεν είναι το πρώτο, καθώς πολλάκις έχουν καταγραφεί ανάλογα συμβάντα σε διάφορα νυχτερινά καταστήματα που σερβίρουν οινοπνευματώδη σε ανήλικα άτομα. Πολλές φορές από την άλλη οι επαγγελματίες ισχυρίζονται ότι οι ανήλικοι θαμώνες έχουν φροντίσει να αγοράζουν οινοπνευματώδη από τα περίπτερα ή τα μίνι μαρκετ, τα οποία εισάγουν κρυφά στα μαγαζιά τους.

Πηγή: lamiareport.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Μπουρίνι ξηλώνει τις ομπρέλες beach bar (βίντεο)

Ζάκυνθος: Διασκέδαζαν σε πανηγύρι κάτω από τη φωτιά (βίντεο)

Ακρίβεια - Τροπολογία: Παράταση στα μέτρα για τις τιμές, αύξηση στα πρόστιμα για παραβάτες


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ