Παράξενα

Χθες11:13

Σέρρες: Αντιδήμαρχοι πιάστηκαν στα χέρια (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν οι δύο εμπλεκόμενοι αντάλλαξαν κατηγορίες αναφορικά με την διαχείριση μηχανημάτων και την κατανομή των έργων σε διάφορες περιοχές. Υπέβαλαν την παραίτησή τους στην δήμαρχο της πόλης.

Σέρρες: Αντιδήμαρχοι πιάστηκαν στα χέρια (βίντεο)
-

Σε αρένα μετατράπηκε το Δημοτικό Συμβούλιο στις Σέρρες, όταν δύο αντιδήμαρχοι, οι Δημήτρης Μιχτσόγλου και Γιώργος Καδής, μετά από έντονη λογομαχία, πιάστηκαν στα χέρια, με αφορμή την διαχείριση των μηχανημάτων έργου.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν οι δύο εμπλεκόμενοι αντάλλαξαν κατηγορίες αναφορικά με την διαχείριση μηχανημάτων και την κατανομή των έργων σε διάφορες περιοχές.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, η ένταση κορυφώθηκε όταν ο Δημήτρης Μιχτσόγλου αποκάλεσε τον Γιώργο Καδή «ηλίθιο» αφού πρώτα του μιλούσε σε έντονο ύφος.

Τότε η λεκτική αντιπαράθεση μετατράπηκε σε σωματική με τον Γιώργο Καδή να σηκώνεται και να επιτίθεται στον έτερο αντιδήμαρχο, αποκαλώντας τον «κοπρόσκυλο». Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, με τους δημοτικούς συμβούλους να μπαίνουν στη μέση και να τους χωρίζουν.

Παραιτήθηκαν οι δύο αντιδήμαρχοι

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν οι δύο αντιδήμαρχοι του δήμου Σερρών Γιώργος Καδής και Δημήτρης Μιχτσόγλου μετά τον μεταξύ τους άγριο καβγά κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Η δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις των δύο αιρετών, επισημαίνοντας ότι η συμπεριφορά τους δεν εκπροσωπεί τις αξίες και τη διοίκηση.

«Το χθεσινό απαράδεκτο περιστατικό δημόσιας αντιδικίας μεταξύ δύο αντιδημάρχων δεν εκπροσωπεί σε καμία περίπτωση το ήθος και την αξιακή στάση της σημερινής δημοτικής αρχής.

Δεν εκπροσωπεί ούτε τον χαρακτήρα και το ήθος των δύο εμπλεκομένων, αλλά και τη διαχρονική τους πορεία στα κοινά και την καθημερινή προσφορά τους στο έργο του Δήμου Σερρών, η οποία κατά κοινή ομολογία είναι πολύ θετική.

Είναι κάτι που και οι ίδιοι αντιλήφθηκαν και γι’ αυτό, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευθιξία τους και ζητώντας συγγνώμη από τον Σερραϊκό λαό, μου υπέβαλαν άμεσα τις παραιτήσεις τους από τις θέσεις ευθύνης αντιδημάρχων που κατέχουν, τις οποίες και έκανα αποδέκτες», σημειώνει σε δήλωσή της η κ. Μητλιάγκα, διαμηνύοντας ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει στο μέλλον να υπάρξει ανάλογο περιστατικό.

«Παλεύω διαχρονικά για τον πολιτικό πολιτισμό και για την εξάλειψη της τοξικότητας στο δημόσιο λόγο. Ζήτω μια ειλικρινή συγγνώμη από τις Σερραίες και τους Σερραίους για το απαράδεκτο αυτό περιστατικό. Κανείς δεν δικαιούται να αμαυρώνει την εικόνα του Δήμου και να θολώνει το έργο που με τόσο κόπο και σκληρό αγώνα επιτελεί η Δημοτική Αρχή. Μαθαίνουμε, διορθώνουμε, προχωράμε. Και δεν σταματάμε ποτέ να δουλεύουμε για το καλό του τόπου και μόνο», καταλήγει η δήμαρχος.


Ειδήσεις σήμερα:

Επίδομα θέρμανσης - Σκυλακάκης: Το πόσο κρύο έκανε τον χειμώνα θα καθορίσει το τελικό ποσό ανά δικαιούχο

ΠΑΟΚ - Γιάννης Παπαστεφανάκης στον ΑΝΤ1: Θα χτυπήσω πέναλτι στην Τούμπα (βίντεο)

Ελληνικό FBI - Δημογλίδου: Η διαταγή “πέρασε” από πολλές υπηρεσίες, θα διερευνηθεί η διαρροή ονομάτων (βίντεο)