Παράξενα

Χθες20:13

Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Πάτρα: Ένταση στις κάλπες για ψήφους από... Νεοδημοκράτες

Διάβασέ μου το...

Ένταση σημειώθηκε σε εκλογικά τμήματα, όταν πήγαν να ψηφίσουν γνωστά γαλάζια στελέχη, για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Πάτρα: Ένταση στις κάλπες για ψήφους από... Νεοδημοκράτες
-

"Πόλεμος" στην Δυτική Αχαϊα για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Κάποια στελέχη από τη ΝΔ φαίνεται ότι πήγαν στις κάλπες για να ψηφίσουν Ανδρουλάκη και άλλα Δούκα. Μάλιστα σε δύο περιπτώσεις, μία στην Αχαγιά και μία στα Σαγέϊκα εκλήθη και η Αστυνομία. Η ένταση σημειώθηκε στα συγκεκριμένα δύο εκλογικά τμήματα της Δυτικής Αχαΐας με διαφορά λίγων ωρών.

Αρχικά υπήρξε έντονος διαπληκτισμός το πρωί στο εκλογικο κέντρο της Κάτω Αχαΐας, το οποίο ήταν στο Γυμνάσιο. Κάποιο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είδε ότι θα ψηφίζει γνωστός Νεοδημοκράτης με ενεργό συμμετοχή στα κοινά και τον κάλεσε να του πει… ποιος τον έστειλε να ψηφίσει. Κλήθηκε η Αστυνομία αλλά δεν προχώρησε κανείς από τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο σε μηνύσεις.

Το δεύτερο σημειώθηκε στο εκλογικό κέντρο των Σαγαιίκων, όπου εκεί σημειώθηκε μεγαλύτερη ένταση. Και εκεί στέλεχος της ΝΔ ψήφιζε στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει μηνύσεις στο αστυνομικό τμήμα της Κάτω Αχαΐας.

Αναστάτωση υπήρξε και στην Πάτρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, γνωστά στελέχη της ΝΔ ψήφισαν στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ. 

Η διαδικασία ήταν ανοιχτή και ο καθένας θα μπορούσε να ψηφίσει! Από συγκεκριμένο “παράγοντα” της πόλης είχε δοθεί εντολή σε “γαλάζιους” που έχει επιρροή, να ψηφίσουν τον Χάρη Δούκα. Όμως αρκετοί ψήφισαν και τον Νίκο Ανδρουλάκη ενώ άλλοι προτίμησαν την Αννα Διαμαντοπούλου λέγοντας πως… συμφέρει τη ΝΔ να εκλεγεί η Διαμαντοπούλου.

Σύμφωνα με το τοπικό δημοσίευμα, επιστρατεύτηκαν μέχρι και δημοσιογράφοι που ανήκουν στη ΝΔ για να ψηφίσουν στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: flamis.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία “Cassandra”: Θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον άτυχο φύλακα (εικόνες)

Ερντογάν: Είμαστε το μόνο κράτος που πλήττει οικονομικά το Ισραήλ

Άνδρος: Ψάρευε με δυναμίτη και τραυματίστηκε - Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο ΚΑΤ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ